фото голі дівчата 18 років клітор фетиш член

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » фото голі дівчата 18 років клітор фетиш член » Тестовый форум » фото голі дівчата 18 років

фото голі дівчата 18 років

Сообщений 31 страница 35 из 35

31

Правові питання: Kia Jaeger (кодове ім'я Баст) є оригінальний характер і ставиться до мене. Всі інші символи і основні X-чоловіків поняття авторського права Marvel Стен Лі, та інших авторів. Я не є власником будь-якої з них, і я не прибуток від них у будь-якому випадку.

Автор Примітка: Ця історія заснована на історії і установки в коміксах і проходить без будь-який конкретний момент, але замість цього розглядаються як його власні події окремо від багатьох великих подіях в коміксах. Крім того, я не в повній мірі обізнаний про кожного значна подія, яка сталася в довгій історії X-чоловіків, тому інформація, представлена в цій історії та інформації в коміксах, можливо, не завжди на 100% скласти. Деякі символи, які можуть бути навіть мертвих за станом на актуальні питання X-чоловіки можуть бути живі в цій історії.

Глава 2

Сім місяців опісля ...

"Fuck!" Psylocke вигукував, хитаючи товсті пурпурні волосся хвилясте, як вона по довжині товщиною півень Логана. Він стукав глибоко всередині неї, витягнувши відкритим і роблячи її почувати себе повністю. Вона перекачується стегнами вгору і вниз, верхи його член і, важко дихаючи м'яко з напругою їх диких статевого акту. Її пролитої рідини від її проходження, роблячи його промежину і липкі плями. Вони були чертовски протягом майже двох годин, і вона багато часу, оскільки відстеження її оргазм.

Логан загарчав, схопив Бетсі округлі стегна, бля в її приблизно .. Він завжди користувався їх іноді romps про те, як захоплено й енергійна вона була, як вона трахкав його так само, як він трахнув її. Молоді азіатські жінки билися в колінах розпухлі валу занурився неодноразово і з її м'язисті діри. Звуки їх чертовски наповнив кімнату, липкі Сьорбаючи squishes і майже насильницької порка плоті плоть засіданні. Логан заричав, зціпивши зуби і очі звузилися, коли він стукав у чіпляючись ебут Psylocke в трубі. У кімнаті пахло сексом і обоє були в поті.

Це було майже рік з моменту останнього часу вони отримали разом імпровізованій сесії ебут. Він ніколи не був емоційним річ, як більше нічого не треба від приєднання, ніж чистий хвилюючий задоволення тварина ебут. Він пішов за останні вісім місяців, і тільки що повернувся до дому вночі. Через годину врегулювання свої речі в його кімнату, він пішов, щоб напитися з кухні, і тікайте в Бетсі на цьому шляху. Важко було сказати, яка була одна, щоб запропонувати їх статі пустувати, але двері в кімнату Бетсі не закрив за собою більше хвилини, перш ніж Дік Логан був приблизно ударів, а голодні піхву Psylocke в.

"Боже," Бетсі стогнала, прокат стегнами в малих колах, як півень Логана тицьнув і ткнув глибокі досягає своєї внутрішньої плоті. "Так Логан, ебать мене, диск ваш півень в мене! Я Каммінг! "

Бетсі кричала в ще один оргазм. Логан дав глибоке гарчання, і раптом схопився, схопив її і тримав її струнке тіло його, коли він схопився з ліжка. Він штовхнув її до стіни в її кімнаті майже достатньо важко змусити вітер з неї. Він утримав її на місці з вагою і більшу частину свого тіла і трахкав в її несамовито, крекчучи з кожним глибокого удару. Його півень розпиляли і з неї, розставивши довгі, глибокі піхву пелюстків за його вал, цікавих відкрити їх з кожним зубріння спрямованість його м'ясистих члена. Бетсі припала до нього, тримаючись за широкі плечі і спину і, тримаючись за дико брудний їзди.

Він трахкав її з грубою, тваринної напрямків, набивні в її силою і притиснувши до стіни. Кожного разу, коли він висунувся вперед стегна Бетсі натиснута, і до нього назустріч, бажаючи більше дивно, що товстий стовп наповнення її, прагнучи як глибоко і важко проникнення наскільки це можливо. Її стегна вдарив у його та її великі груди теліпалася і гойдаються в ритмі їх майже дикі зв'язку. Її киска горіло, в основному від задоволення, частково від болю, як Логан стиснув її стегна досить важко залишити синці світла вздовж її тіла. Він взяв її, жорсткий і швидкий, риком і в'їзду в неї, як вона застогнала і закричала від радості всі її соки витоку мокро від неї добре натягнута діри. Киска крем тягнулася по всій довжині блискучий член Логана злегка пальто його яйця. На кожен удар вони повернули вгору і цмокнув відносно зибь неймовірно тоновані дупу Psylocke в.

За кілька хвилин вони лишалися так, Бетсі кричала і упаковки стрункі довгі ноги навколо його талії, смикаючи його в гарячу обіймах золотого жінки з її чіпляючись стегон. Її короткі нігті обстріляли злегка по спині, роблячи його шкіри червоного більш тугий і опуклими м'язи.

Як Psylocke orgasmed ще раз стиснув її піхву на його засовуючи член з слизька ручка порок. дивовижні сексуальні Логана витривалість, благословення від його майже миттєво, зцілення чинником, нарешті поступилася після майже двох годин після потужної, скажені зв'язку.

Він ревів, як мовчки сунув глибоко в чіпляючись нутрощі Бетсі, його диплом вибуху в неї і попадання її рожевий прохід з клейкою Jism. Він продовжував засовуючи їй протягом декількох хвилин, черга за чергою сперми стріляти в неї, наповнити її, наповнюючи її слизький і липкий тепла, який почав повільно міхур з її занадто повною дірі. Рясні насіння продовжують вибухати в неї, бовтаються в її утробі, і бризкаючи стегон. Деякі сплющеним веде м'яч на землю між ніг, і вузькі вусиком в липку крем ковзнув уздовж контурів похилих Бетсі, як тріщини.

Відпрацьовані і, важко дихаючи, Логан потягнув спину, захоплення ковзання. Бетсі дав тихий стогін здивування, коли вона впала на її дупу. Остання два слабкі сплесками липкий вантаж Логана плеснув на обличчя і важко грудей.

"Чорт, Логан ... це було добре", Бетсі задихався. Вона сиділа, спершись об стіну, ноги розповсюдження непристойно, як диплом ковзнула вниз по долині її грудей на живіт. Зростаючої калюжі витік постійно від неї кицьку, щоб ще більше їдальнею на всьому протязі її стегнах і статтю.

Логан сів на край ліжка ретельно розпатланий Бетсі. Він узяв сигару і легше, він встановлений на нічному столику і запалив його. "Дуже довго", прокоментував він.

"Я скажу:" Бетсі посміхнувся. Вона зробила все зусилля, щоб рухатися, ні на покриття його брудною роботою. "Так. Як ваші поїздки? "

Логан знизав плечима і глибоко затягуються сигару. "Закріплювати навчальний матеріал краще".

Знаючи, Логан і достатньо, щоб не сунути ніс, вона дивилася на нього протягом декількох хвилин. Логан і вона була досить близько, ближче, ніж вона була з багатьма іншими в команді. Хоча майже всі під крилом Ксавьє, з рідкісними винятками, добре ладнали, вона знайшла Логан, щоб бути більш терпимим і спрямована на її смак у друзів, ніж багато інших. Вони не романтики між ними, хоча вони вже давно зайняли звичку іноді ебать і смоктати сесії. Жоден з них типу відмовляти собі щось тільки тому, що, як товариство було створене, і ні виявили необхідність їх рідкісні, але приємні спальні весело, щоб піти далі, ніж просто; весело. Тим не менш, вона сподівається, Логан глибоко і часто могла довіритися йому більше, ніж інші.

"Логан"? Вона говорила.

"Так?" Відповів він.

Бетсі глянула йому в очі і сказав: "Я думаю, що я лесбіянка зараз".

Логан пом'явся, потім глибоко, складений з листкового сигарою. "Ти себе почуваєш?

"Ти знаєш я тягнувся до дівчат протягом тривалого часу", Бетсі продовжувала.

"Ну так," Логан кивнув, ще раз затягнутися. "Це насправді не пояснити це тільки зараз, хоча".

Бетсі знизав плечима і подивився вниз, очі неуважно відстеження м'яч диплом протікає по долині грудей. "Я дійсно не знаю, як пояснити це, Логан. Я не дуже приваблюють хлопців. Не більше. Я просто ... немає. Чесне слово, ти єдиний хлопець, я відчуваю, як гребаной, коли-небудь, і це тільки тому, що я знаю, що ви будете піклуватися про мене, і ми хороші друзі. Крім безпосереднього задоволення і задоволення, немає прихильності. "

Логан кивнув, але залишився в іншому випадку мовчання, очі дивляться його старий друг і чекав її, щоб знайти слова.

"Це недостатньо", сказала вона нарешті. "Мені потрібно більше, ніж Логан. Мені потрібно більше, ніж добра ебу, хоча і це приємно, не зрозумійте мене неправильно. Але мені потрібні реальні відносини. І ми обоє знаємо, що ніколи не буде працювати між нами так ".

"Я знаю", відповів Логан рівномірно. "Так. Я не зацікавлений в інші хлопці? "

Бетсі знизав плечима один витончений плече. Вона дісталася до 1 руку, щоб прибрати довгий вусик пурпурових волосся з спітніле обличчя. "Не зовсім. Я маю на увазі, я думаю, я ще можу знайти привабливі чоловіки часом ... але його там немає, як це було. Я в пошуку себе все більше і більше звертається виключно до жінок. За минулий рік або близько того я навіть не подивився на хлопця в два рази. І кілька коротких стосунках я був з жінками, тільки що були набагато більш повноцінної і значущою, навіть якщо вони не тривало довго. Я думаю, може, нарешті, готові стрибати з паркану на подвір'я і дівчаток ".

Логан посміхнувся і зробив ще один з листкового сигару. "Я не можу звинувачувати я, Ставки. Видається логічним вибором для мене. Я дійсно не розумію, чому пані йти ПЕР чоловіків, в першу чергу ".

Psylocke усміхнулась і похитала головою. "Люди не завжди так уже й погано. Я не люблять чоловіки ... просто я віддаю перевагу жінок.

"Why're я розповідав 'мені все це?" Логан запитав прямо.

"Ну," Бетсі глянула на нього. "Я ... я не знаю. Я не думаю, я хочу бути в змозі це зробити більше. Принаймні, не так часто, як нам тепер робити, якщо на всіх. Мені дуже шкода, Логан ".

"Я виклик shackin 'один раз на рік" часто "? Логан посміхнувся. Він поплескав по ліжку поруч з ним і відкинувся взяти іншу затягнувся сигарою. "Я не Gotta турбуватися щодо мене, Ставки. Я не буду засмучуватись. у нашої маленької meetin було весело, але я знаю, що вони нічого 'читати в. "

Бетсі сіла поруч з ним і провів пальцем по його волосся на грудях, злегка посміхаючись. "Добре. Я радий. Я не хочу вас образити або що-небудь, Логан. Ти мій друг, і я не хочу, щоб всі зміни ".

"Я не отримав нічого 'турбуватися, дорога," Логан кивнув, посміхаючись, злегка.

"Я, чесно кажучи," Бетсі пробурмотів: "Я також твердо вирішив зістрибнути з паркану, тому що ... ну ..."

"Я знайшов у леді Єр?" Логан запропонував.

"Так," Бетсі посміхнулася.

"Вона знає?

Радість міжрасові
"Ні," Бетсі похитала головою. "Я навіть не знаю, якщо вона буде цікаво. У мене або будь-яка інша жінка, з цього питання. Але ... мені вона подобається. Багато. Я не думаю, що я коли-небудь відчував це шлях, перш ніж ".

Логан кивнув і взяв вдумливий листковому сигарою. "Я думаю, Єр у коханні?"

"Я не знаю", Psylocke визнав. "Я не знаю, якщо я коли-небудь в коханні ... насправді, безумовно, любов. І я знаю, я ніколи не був закоханий в жінку. Це трохи різні, маленькі слабкості. Я просто доведеться дізнатися і сподіватися на краще ".

"Ну, я сподіваюся, робіт Everythin 'за я, Ставки. Я тут, якщо я коли-небудь знадобиться друг.

"Спасибі", Бетсі посміхнулася. Вона припала головою до його плеча і твердих
зітхнув. "Я подумав, ви б усе в порядку з цим. Я радий, що ви розумієте ".

"Я знаю, що мені," Логан знизав плечима. "Що я буду робити, закотити істерику?"

"У вас є щось настрій", Бетсі вказав з посмішкою.

"Ех," Логан крякнув ухильно.

"Логан"?

"Так"?

"Не думаю, що я лаявся з чоловіками, тому що якісь невідповідності з вашого боку," Бетсі тихо. Її рука повільно slinked вниз головний убір його тіло, поки вона, обмотаного навколо провів член. Він почав тверднути і швидко згущуються перед очима.

Логан посміхнувся і подивився на її обличчя. "Я, мабуть, розбудив весь рис Mansion з Єр кричить. Я майже впевнений, що я не зовсім недостатньо ".

Psylocke опустилася вниз і охопив опухлими, липку глава його член в рот. Завтра вона це було зроблено з чоловіками. Але зараз, ніч була ще молода.

Kia крокував по коридору з оберемком книжок і статей колискою між її за руку і один згин стегна. Було зимно, але в цілому приємне березня день. Це далеко на північ, зчеплення зимових остаточно не полегшила тим не менш, незважаючи на снігопад був напрочуд світлий і гостинний в цьому році. День був ясний, і вона впіймала погляд з вікна накладки зал показав на небо, щоб бути ясним і багатим синім кольором. Її останній клас день, тільки що завершилася. Вона з легкої навантаженням Звичайно, цей час її першого семестру навчання в Академії Ксавьє, але й професори та її учні, здавалося задоволений нею до цих пір. Вона навіть було кілька студентів, які стверджували, вона була улюбленою новий вчитель у школі. Вона була вишикувалися для старших класів рівні викладати в наступному семестрі.

0

32

Одного разу вночі, коли дружина моя радість, і я робив, і вона мій член в руку, і я грав з її клітор, вона запитала мене про моїх приятелів, хлопці я грав з баскетболом. Вони завжди роблять велику справу про її грудях, коли вона доходить до гри, або йде з нами, потім для пива. Вони дражнять її нещадно.

"Вони діють як, що з кожною дівчиною?" Запитала вона, намагаючись не надто цікаві.

"Ні", сказав я. "Вони просто сходять з розуму на своїх грудях. Вони завжди запитують, що вони, як і всяке таке.

"Невже?" Сказала вона, поклавши руку на прискорення мій хуй.

"Чому?" Запитав я.

Вона почервоніла і закрила обличчя до моїх грудей. "У мене є фантазія іноді ..."

"Скажи мені".

"Я йду до гри, і вже потім, ви, хлопці, мене куди-небудь і я нап'юся, і ви мене роздягатися на очах своїх друзів ... і вони мастурбують в той час як вони дивляться на мої груди."

Думка про неї блимає ті нечувані глеки на очах у приятелів дав мені вид хвилювання. Я знав, що хлопці будуть сходити з розуму, якщо щось подібне сталося. І чим більше я думав про це, тим більше він повернув мене. Я знав, що дасть їй трепет, щоб показати її грудях, і я був хвастощі протягом тривалого часу як би великі вони були моїми приятелями. Ммм.

Приблизно через тиждень, ми ще одну гру в парку, і ми виграли на пару пунктів. Потім, так як з дня народження Ела, ми відправилися до нього додому, щоб відсвяткувати. Радість пішли з нами, звичайно, і "Аль зробив глек" зомбі "для всіх. Пройшло зовсім небагато часу, перш ніж ми всі відчували себе досить добре, особливо Джой, який ніколи не п'є багато. Якимось чином їй вдалося вниз дві з цих рис речі і досить оштукатурені. Ви завжди можете сказати, коли моя дружина п'яна, вона отримує це "ебать мене" дивіться в очі, що хлопці диски горіхи.

Ми як і раніше носити наші шорти та футболки які по теперішній час ми ще дуже рангу, щоб ми кинули сорочки. Як вечір хилився до вечора, хтось, Al, я думаю, хотів малюнок групи носити їх Суспензорій. Він хотів поставити його на своєму інтернет-сайті. Ми всі сміялися, а потім вирішив зробити це. З радістю дивляться, ми скидали з шорти і стояв у Джок-стрічки, а вона взяла з нашої картини в басейн Ела. Після того, як вона взяла всі фотографії пірнув у воду, і ми охолов на деякий час. Коли ми повернулися в будинок, щоб побачити ESPN, ніхто з нас не хотів поставити наші спітнілі шорти назад на нашу Джокс мокрою, так що ми просто ходили з нашими ослів проведення часу. Радість kidded нам про це, але було зрозуміло, що вона трохи зніяковіла і трохи включений.

Пізніше я розмовляв з "Аль, і я запитав його, що він хотів на день народження, так як я не приніс нічого зі мною.

"Слухай, приятель, між нами кажучи, і не ображайся, але я хотів би це гарний погляд на груди своєї дружини."

Ми посміялися, але коли я подивився через кімнату на мою дружину я відчув пульсує в мене між ніг.

Я взяв Радість у кухню і почав робити з нею. У мене руки під кофтину, граючи з її сиськи через ліфчик, працює мій великий палець всередині чашки C, що тримав її близнят 38 так я міг би дратувати її соски.

"Ці хлопці помре, якщо вони бачили цих дітей ... бачимо великі вони, як товсті соски є ... вони б отримати миттєвий жорсткий додатків".

Вона застогнала при думці, я поклав в її голові. "Я хотів би, щоб їх Дікс всі великі й важко ..." прошепотіла вона. "Shake мої сиськи перед ними тому вони хочуть дрочити".

Вона вигнулася спиною і штовхнув її сиськи в очі і застогнав.

"Слухайте, ну ... Al сказав мені, що він хоче на день народження".

Потерла мій жорсткий півень в моїй жокея. "Що ..."

"Він хоче, щоб ваші сиськи ..."

Радість посміхнувся, думаючи, що він жартує. "Ой, як недобре, принести його в дім, я буду смоктати його член."

"Ні, серйозно. Ось що він хоче на день народження ".

Джой дивився на нього, розуміючи, що він говорить серйозно. "Що ти йому сказав?" Запитала вона, і очі її котячих важких і наповнені похіттю.

"Я сказав йому, що все в порядку зі мною, якщо це було добре з тобою".

Вона ахнула. "Невже?"

Я кивнув. "Ми всі друзі. Що, чорт візьми. Ви хочете? "

Вона застогнала і уткнулася особою в груди. Я просунула руку навколо втиснути свою фірму, округлі сідниці.

"Чи повинен я?" Запитала вона глухо до моїх грудей.

"Якщо ви хочете". Відповів я. Вона подивилася на мене.

"Ви ненавидите мене потім?

Я заперечливо похитав головою. "Я так не думаю".

"Ти дуже важко ... це поворотний вас ... про мене показувати мої сиськи?"

Я потиснув плечима. "Я не знаю ... вигляд. Да-а.

"Ох, це так спекотно. Що я буду робити, стриптиз для нього, або всі чоловіки?

Я знову знизав плечима. "Все негрів, я вважаю.

Потерла мій хуй вгору і вниз рукою. "Чи будуть вони дрочити, поки я це зробив?

"Я не знаю. Може бути ".

"Зробите це, чи що? Дрочити, поки я показав друзям мої сиськи і мій осел?

Вона була дійсно потираючи півень, в даний час. Мій голос тріщини, як я сказав: "Може бути. Так. Якщо вони це зробили ... так ".

"О, Боже ... це так спекотно ... дозвольте мені удар вас. Прямо зараз.

"Ні, дитинко ... зачекайте ..." Вона витягла мого жокея в одну сторону і почав угону мене. Я повинен був зупинити її, поки вона ще гаряча. Сунув мій член назад в мою жокея. "Ну ..." Я повів її до вітальні, де хлопці, але у своїй Суспензорій, сиділи на barstools, ці високі, дивляться ESPN. Ніхто не помітив, як я підійшов до стерео і вдарив його, знайти джаз станцію, низько матеріал, який був ідеальний для чого ми домагалися. Лу подивився на мене, потім.

"Ей, ми Watchin 'гра!"

Вони зупинилися, стежачи за грою, коли моя дружина і я кивнув йому підморгнув, вказуючи на мою дружину. "Вона хоче, щоб показати вам що-небудь.

Аль-хіт німий на танкер віддалених і всі ми чули, було музики. Радість стояв, сором'язливий, кінчиком пальця крізь зуби, дивлячись на 4 хлопцями, а потім на мене. Я кивнув.

"Вперед".

Вона стала гойдатися з музикою. Я подивився на "Аль який витріщився на дружину. "З днем народження, Al." Він подивився на мене і вклонився, руки вгору, що вихваляють богів за його щастя.

Радість гойдався з музикою, що доходить до скасування кнопки на блузку. Хлопці сиділи, не сміючи дихати боюся, що вона зупиниться. Я підійшов і сів Al. Ми всі дивилися Радість відкрити її блузку і показати нам її величезні, грушоподібної форми грудей, укладена в ній білий ліфчик мережива. Один з хлопців ахнув вголос. "О, чорт забирай!"

Радість посміхнувся, насолоджуючись реакції. Вона ковзнула вниз блузку руки і кинув його на підлогу. Вона провела руками до її плоский живіт, склавши її грудях, що вони майже вихлюпнувся за ліфчик. Вона переїхала до нас ближче, повертаючи то рухатися обережно, щоб музика, спиною до нас. Повільно, дратуючи, вона підняла поділ короткої спідниці, оголюючи нижню половину її стиглі сідниці. Вона зігнувшись так, що її зад був змушений піти до нас, спідницю, під'їхавши на стегнах. Вона поворушила її прикладом і Лу ледь не впав від стільця. "Святе дерьмо ..." видихнув він.

Радість потягнув її трусики бікіні до між сідницями і наземних її дупу навколо і навколо на нас. Мій член був так сильно я думав, що це рип крізь жокея. Я подивився на хлопців, і вони мали таку ж реакцію. Радість повернувся і танцював з спідниці, штовхаючи його геть, щоб вона стояла перед нами, одягнений у тільки що з неї ліфчик, трусики і туфлі на високих підборах. Хлопці були сходжу з розуму, і вона любила його. Вона потяглася за нею зараз і почала розстібати ліфчик.

Всі завмерли, чекаючи, найвідповідальніший момент. Бюстгальтер вискочив відкритим, і вона піднесла її до її грудях руками, довго кілька секунд. А потім, з усіма не дихає, вона ковзнула геть бюстгальтер, умовляючи його вниз руки і вимикається. Її грудей були чудові, великі і грушоподібної форми з товстої соски. Вона стояла на хвилину, її спину, штовхаючи їх до нас, а потім гнав їх вперед і назад, щоб "Аль випустити щось середнє між кричати і верещати. Радість посміхнувся і почав грати зі своїм сиськи, щипав її соски, піднявши великий глобуси, щоб вони стиснулися, даючи їм впасти, трясучи їх знову в такт музиці. Вона стала чистити її трусики вниз, і там були свистки з хлопців. Вона зупинилася, як і верхній її трикутник лобкове волосся прийшли в полі зору.

"Покажіть мені ваші, і я покажу вам мою. Сказала вона грудним голосом.

Я не вважаю, що ці слова прийшли з її рота. Я ледве не прийшли на мій жокея. Хлопці глянули один на одного, а потім витягнув Аль жокей у бік так, що його півень схопився перед ним. Це був дійсно великий ... товстий і довгий, близько 9 дюймів. Джой очі були спрямовані на нього, і я прочитав її губи ... "Боже мій". Інших хлопців з їхніх кранів, і тепер. Лу гладив мамонта шматок м'яса, більше навіть, ніж Ела. Я подивився на радість бачити, якщо вона бачила його й вона. Вона була відкрита рот, зі страхом і пожадливістю. Всі дивився, як вона відновила пілінг її трусики вниз повз її кицьку. Губи її киска були складені з її бажання, її слизький соки, деякі з них буквально сочилася вниз в її лобкових волосся, висить у них в два тонких струн. Це було, коли я взяв свій півень, і почала перекачки.

"Грати з самим собою, малюк". Сказав я їй.

Радість повільно провела пальцем вгору між губами її піхву і отримав його мокрій і пляма. Вона витерла дівчина на кілька секунд, шліфувальний стегнами назад-вперед, потім повернувся і нахилився всьому шляху більше. Вона потяглася до поширення її по щоках і показав нам її плями, капала піхву і її щільних мало мудак.

"Хто хоче запах моя кицька?" Сказала вона в голос, я не дізнався. Мій член spasmed, і мені довелося сконцентруватися на не Каммінг.

Джой працював її дупу в тісних колах, щоки її розповсюдження lewdly перед нами. Джон похитнувся на ноги і рушив до неї, його член туго гойдались перед ним. Він пішов на коліна і поклав голову поряд з її задницу і киска. Вона озирнулась через плече на нього, один великий грудей вказуючи наліво. "Ви хочете його на своєму обличчі?

Літня Xrotica
Джон тільки стогнав. Радість взяв на півкроку назад і притулилася щокою до його поширенню особа, рухаючись своєю кицькою навколо його особи. Вона застогнала раптом і натиснув на газ. Я бачив, що вона ледве не диплом. Вона подивилася на Джона, не встаючи з колін, обличчя його пляму з її соками.

"Подобається чи вам це?" Запитала вона. Джон заплющив очі і змучений пішов.

Радість подивився на мене і посміхнувся лукавою посмішкою до підійшов стояти прямо перед Al.

"Хочете грати з моїх грудей, в день народження хлопчика?

Аль подивився на мене, благаючи про так. Я потиснув плечима, теж включений, щоб повернутися. Він потягнувся до неї з жадібністю набивав руку з тими, соковиті грудей. Вона важко дихала, і тепер я знав, що вона на краю, нічого не повернути її зараз, але гарний диплом. Вона дивилася, як руки "Аль робота над її грудей, дивився на нього тягнути її соски. Вона подивилася на мене, на мій хуй, як і раніше в моїх руках, готовий вибухнути.

0

33

Мене звуть Ю. Я 30-річна китайська дівчинка і роботи в якості редактора у великому видавництві в місті Гуанчжоу південній китайській населення якої налічує 12 млн. чоловік. Роботу в порядку, а також заробітна плата не погано, але цього не достатньо для моїх дорогих хобі: подорожі. Я хочу поїхати в Америку, Європу та Африку. Так кілька місяців тому я почав дивитися, якщо я міг би знайти другу роботу я міг би робити вечорами, щоб заробити більше грошей.

Коли я вийшов ввечері зустрітися з деякими друзями в пабі я побачив випадково anouncement біля дверей бару: "Ми шукаємо деякі офіціантки. Ви повинні бути дуже добре складена, і не соромтеся. Ми пропонуємо дуже хорошу зарплату. "

У мене вища освіта і так працювала офіціанткою не можна назвати моєю мрією, але з іншого боку, це не так просто знайти роботу ще один офіс вечорами, і я також хотів зробити щось відмінне від сидячи за столом, то, що Я вже зробив цілий день. Так що я просто відкрив двері і увійшов в цей бар. Всередині була дуже велика кімната з безліччю кутів і малих перегородки. Він подивився затишно. Світ був зовсім темно, і спочатку я повинен був звикнути до неї, дізнаються більше. Я пішов до прилавка, щоб звернутися до менеджера, і я був шокований, коли побачив, що дві дівчини за прилавком були топлес! Там грудей були повністю голі і тільки вони носили дуже короткі міні-спідниці. У цей момент три дівчини з тацями в окулярах прийшла до прилавку. Вони також були топлес. Тепер я зрозумів, чому писали вони заплатили дуже гарну зарплату: офіціантки повинно було бути топлес на роботі. Я стояв і був занадто приголомшений, щоб сказати або зробити що-небудь. Звичайно, я хотіла відразу піти, але потім один з дівчат за прилавком, попросив мене. "Ви шукайте роботу?" Я лише кивнув головою і сказав: "Але я думаю, що це не те, що я шукаю". Дівчина відповіла: "Ви повинні думати про це. Заробітна плата тут насправді дуже хороший і умови для роботи теж нормально. Як офіціантка ви можете легко отримати більше 10000 юанів на місяць.

10000 юанів, що приблизно 1200 доларів США. Це більш ніж у два рази, що я отримаю за свої редактором роботу. Але, звичайно, працювати в такому барі і особливо час топлес при сторонніх було немислимо для мене. Так що я сказав спасибі і вийшов з бару.

Але весь вечір і наступного дня я думав, знову і знову про дійсно високою зарплатою я міг би заробляти там, і це може допомогти мені виконати мої мрії подорожі. Треба сказати, що я дуже пишалася своїм тілом: Моя фігура дуже добре. Я 170 см (що досить високий для китайської дівчата) і моя вага становить 54 кг. У мене справді великі груди (36 C). Серед моїх подруг я одна з найбільших грудей. Так що я подумав, що дійсно немає причин соромитися свого тіла. Але, звичайно, я подумав, було б немислимо для мене, як дівчину з гарною соціальних стандартів і високий рівень освіти для роботи топлес у громадських місцях. Я думав, знову і знову, і, нарешті, я вирішив дати їй спробувати.

Я дуже непрямі людина і коли я вирішив щось я це зробити. Так-то ввечері я пішов на цей бар знову. Я повинен зізнатися, що моє серце билося сильно, коли я стояв перед дверима, і що я дійсно почав думати, що це знову. Але потім я відкрив двері і увійшов

На цей раз я бачив щонайменше 10 офіціантками в барі. Всі вони були топлес і їх грудей різного розміру. Я відчула дивне відчуття в шлунку, але я підійшов до прилавка, де ж дівчина, як увечері перед всміхнувся до мене. Я сказав їй, що я хотів би поговорити з менеджером, тому що я був зацікавлений у роботі.
Дівчина дзвонила по телефону і сказав мені зачекати. Я використовувала цей час озирнутися в барі. У той же час мої очі звикли до темряви світло. Я бачив, що їх було близько 30 круглих столів з напівкруглими диванами. Більшість столики були зайняті гостями. На деяких столах СБ самотніх чоловіків, у інших було 2 або 3 чоловіків і 1 таблиці, навіть пара (чоловік з дружиною або подругою). Приблизно одна третина гостей дивився китайський і приблизно дві третини іноземців. Я бачив, японців, корейців, а також Заходу (американці, європейці). На більшості столів сиділи одна або дві офіціантки топлес у гостей. На цих столах, за якими сиділи гості тільки офіціантки були якраз на шляху на роботу або в барі, щоб принести нові напої.

Раптом чоловічий голос сказав мені: "Здрастуйте, ви зацікавлені в роботі?" Це був менеджером. Він був людиною в його fourties з елегантною одягом і досить симпатичних обличчя. Він був родом з Тайваню, як я дізнався потім. Він попросив мене слідувати за ним в його кабінет.

У своєму кабінеті він дозволив мені сісти на стілець і сів на другий стілець, на інший бік столика. Він запитав мене, на моє ім'я і вік, що я робив у денний час і мій розум шукати роботу в своєму барі. Я відповів, все. Потім він пояснив мені, що я повинен був знати про роботу:
"Як ви бачили, офіціантки в цьому барі повинні бути топлес. Це може дозволять Вам почувати себе Ніяково на початку, але скоро ви звикнете до неї. Заробітна плата допоможе вам у цьому. Я плачу 5000 юанів в якості заробітної плати, але з відгук ви отримуєте від гостей принаймні, можна подвоїти. Ви повинні працювати шість днів на тиждень, з 7 вечора до 1 ранку. Один вечір на тиждень ви можете вільно, і це завжди зміни, в який день тижня у вас є вільний вечір. Те, що ви повинні зробити це: Коли гостя або групи гостей приходить голову офіціантці - я розповім вам її пізніше - буде відправити як правило, 1 або 2 з вас супроводжувати їх у таблицю. З цього часу на вас у тому, що особисті гостей офіціантки. Ви дайте їм меню, приймати замовлення і підібрати напої в боротьбі за них. Звичайно, ви повинні спробувати отримати запропонував випити з ними. Коли вони отримали свої напої ви сидите поруч з ними і поговорити з ними. Ось і все. Я думаю, у вас буде ще кілька питань. "

Я запитав: "Що відбудеться, якщо гості намагаються доторкнутися до мене?" Mangager відповів: "Це залежить від вас, якщо ви цього допустити. Але, звичайно, краще ви до гостей більш відгук ви можете очікувати від них пізніше. Іноді вони дають багато, і все це вашої. У будь-якому випадку, будьте ввічливі з гостями, якщо вони спробують зробити те, що вам не подобається. Ми не хочемо, щоб злий і незадоволений чоловік. Якщо ви дійсно не йдуть добре на с гостем просити голову офіціантці щоб замінити іншу. А це важливо: Тільки зворушливі не допускається. Ні реальний секс в барі! Або влада може закрити бар. Ви можете скористатися вашою спідниці і повністю голою, якщо хочете. Це не проблема. Але не більше заходів, ніж дотик. Це ваш бізнес, якщо ви зробите будь-яку угоду або прийом гостей зробити щось ще після того як ви закінчили роботу на 1 ранку. Це не має нічого спільного з баром більше ".

Коли я слухав його, я думав, що він повинен бути божевільним, щоб думати, що я б узяв з моїх спідниця буде повністю голою або що я хотів би зайнятися сексом з якою-небудь з гостей. Але я вже вирішив працювати там принаймні на короткий час спробувати. Так що я відповів: "Я розумію. Коли я повинен почати працювати? "Менеджер подивився на мене і відповів:" Я думаю, ви зрозумієте, що спочатку я хочу бачити твої груди, щоб мати можливість вирішувати, якщо я можу дозволити вам працювати тут. Так ви не могли б зняти плаття і ліфчик? "

Я вже чекав чогось так, і тому я не дивуюся цього питання. Я стояв з, роздягли моє плаття і розстебнув ліфчик. Я дійсно був дуже збентежений, коли я взяв ліфчик, коли він дивиться на мої груди. Я відчував, що мої соски стали спорудили. Він подивився на мої оголені груди на 1 хвилину і довго говорив тоді: "Ти дійсно виглядають фантастично. Дуже великі і красиві сиськи. Звичайно, ви отримаєте роботу ".
Я сказав спасибі й узяв мій ліфчик, щоб знову її наділ. Але він сказав: "Стій! Не ставте його знову. Ви можете почати працювати сьогодні? Відразу ж? "Я відчув зненацька, тому що я не очікував, щоб почати негайно. Я сподівався, що є час, щоб подумати про все. Але вона пішла швидше, ніж я думав.

Менеджер закликав глава офіціантка і сказала їй, щоб підготувати мене. Я пішов її тримав мене за плаття переді мною, щоб прикрити груди гардероб, де вулиця одязі офіціантки висіли. Глава офіціантка була 2 чи 3 років молодший за мене. Її звали мін. Вона була топлес, як інші дівчата, і були маленькі хороший сформовану груди з довгими темно-коричневими сосками. Ming дав мені один дуже малих спідниці, що всі офіціантки носили і сказав, щоб я його наділ. Я хотів би скористатися спідниці вище моїх ковзання, але вона сказала: "Стоп! Ви ж не хочете, щоб покласти, що спідниця над ковзання, хочете ви? Ви, звичайно, не можу носити що-небудь під спідницю. "Я почав протестувати, але вона перебила мене:" Не будь дурнем. Ні дівчина носить що-небудь під спідницю. Це буде виглядати ridiculous.So прийняти ваш зісковзне ". Hesitating я взяв зісковзне, коли вона дивилася на мою кицьку. У мене є дуже густий кущ 6 або 7 см з довгим чорним волоссям кицьку, який стояв у кожному напрямку. Мін сказав: "Ви так багато волосся! Було б шкода, щоб приховати такий гарний кущ під ковзання. Тепер покладіть спідницю. "

Клацніть тут!
Спідниця була просто дуже маленький шматочок тканини, який був триматися на резинці. Він більше схожий на дуже широкий пояс, ніж спідниця. Він був занадто малий для мене, тому що в мене високий орган. Я бачив, що деякі з моїх волосся кицька наклеїти в нижній спідниці нижче. Я сказав, що Ming спідниця була занадто мала для мене, і я не міг носити його. Але вона сказала: "Звичайно, можна. Давайте я вам допоможу. "Вона натягла спідницю на кілька сантиметрів вниз. Тепер уже ніхто волосся стирчали в нижній частині більше, але в даний час смуга 2 см, моя кицька волосся зовні вище спідницю і довге волосся висіли на краю спідниці. Ming був у повному захваті: "Це виглядає чудово! Абсолютно сексуально. "Я сказав:" Мені потрібно голити волосся там так, що вона не може розглядатися більше ". Ming, але відповів:" Ні! Ви не будете голитися! Нехай це ак це. Це виглядає дуже сексуально. Є й інші офіціантки, які також мають стільки кицька волосся, як ви і носити спідниці так. Будьте впевнені, ви отримаєте додаткові поради від гостей, коли ви подивіться, як це.
Я протестувала ще раз, але врешті-решт здався, бо вона наполягала на мене носити, як він.

Коли ми вийшли в роздягальні і увійшов в бар я зніяковів, як ніколи раніше в моєму житті. У мене було відчуття, як якби все було тільки дивлячись на мене: у мене оголених грудей і в мене 2 см смугу кицька волосся, поза моєю спідниці. У цей момент відчинилися двері бару і 2 західних чоловіків увійшов Ming називають іншу офіціантку з кута поруч з гардеробом (деякі офіціантки сиділи і чекали там) і сказав їй, і мені: "Це ваші гості.

Інші офіціантки, її звуть Лі, сказав мені йти за нею. Ми пішли на двох чоловіків, які стояли біля входу. Обидва дивилися на мої сиськи, які дійсно великий для китайської дівчинкою. Я ледве не втратила свідомість і був змушений взяти себе в руки. Li покласти руку одна людина, і зробив мені знак, щоб узяти в руки іншої людини. Потім вона пішла зі своїм гостем до столу в спину, і я пішов за нею з іншими чоловіками. Чи можете ви уявити, як я відчував? У мене вища освіта, як майстер економіки, можна говорити 3-х мовах, мати гарну роботу офісу, і тепер я йшов майже повністю в голому вигляді поруч з людиною, який носив весь свій одяг!

0

34

Рікс бачення стали полегшити, світ навколо себе калейдоскоп блідий сучки. Чутка йшов живий шум електричного світла труб і вентиляції дивний шум смоктати наповнюючи повітря. Він відчував, з плином часу-це було ще ввечері? Він не думав так.

Його розум спробував повторити його кроки.

Він згадав, сів в автомобіль свого батька, Бет була поруч з ним. Бет була його подругою всі зорі, відбувається неухильне для часів тепер він ще не міг повірити своєму щастю. З її фігурні світле волосся; щільний верхній светр і ті, засовуючи сиськи вона була мрія. Вона зухвала, що ворушити стегнами і мініатюрні високої ангел школи. Може бути, занадто багато ангел іноді думав він.

"Де вони?" Рік просив сканування парковка для свого друга. Бачачи непроханий гість наближається додав: "Ех, трахкає заради Бет ви не спитаєте його з собою не так?"

Бет знизала плечима бачити її обличчя друзями здригнутися, а потім дав йому, що спокусливі очі корови, що зробив усе в порядку.

"На жаль, сказала вона з винуватою усмішкою, великі блакитні очі під розвіваються бродячих блондинка замки", він не так вже погано він?

Нетерпляче розмахуючи на пару був Scooter, всезнайко сусіда Бет. Молодий чоловік витер плоскі волосся мастила в місці його верхній частині бака дивлячись підходить для нічного клубу.

"Денні буде гвинт." Рік сказав собі під ніс. "Ви знаєте, як це smuck телят на Седі, коли він зустрічається з нею".

"О, будь ласка," Бет говорить, тримав його за руку дає йому серйозні сумніви поглядом. "Ви впевнені, що це не ви, як над захисним брат?

Рік дав ботанік крякнув, як він заліз у кузов автомобіля. Він тільки що отримав на умови, які Денні був зі своєю дорогоцінною сестри. Ідея, що цей ривок був сподівання за тією ж схемою був майже розуму незбагненно.

Раптом старий високої бойової клич школи з темряви і Денні і Седі з'явилася рука об руку. Денні було переконливо великий вибір йти боротьба зворотному шляху до школи, а не славу заряду Рик на футбольне поле, поряд з Седі її тіло безпритульний і поні черепичні блондинка гриву він був схожий на бульдозер.

Рік висунувся, щоб потиснути йому руку друзів блондинка підліток скінхедів дає йому твердої руки.

Денні посміхнувся нахабно усмішкою подивився на задньому сидінні автомобіля. Особа, то всі сказали, але він все ще додав боляче ", ебать!" Рік тільки знизав плечима у відставку його молодша сестра і дати йому кинджали, як би кажучи: "Оце все, що потрібно братан".

Ще в даний час в розширенні блиску вікна Рік тепер може підняти голову. Він відчував, як він був ногами коня, його мозок все ще крутиться на черепі. Був відзначений високий голос близький крок на пронизливий тонн луною в його новий світ. Його бачення спробував розібратися злиття зображень Проте ніс задовольнити кричить був очевидний.

Було Тріллі! "Ну, як же вона?" І він згадав.

Клуб прийняв їх з легкістю, не потрібно ID або аргументів. Навіть ботанік хлопчик потрапив до схожий на 50-математика професора. Повинно бути, час нічної тиші. Вони танцювали і бенкетували Бет дивиться фантастичні; bootylicous немовля, його сестра і небесне видовище в сукні обіймає малюнку.

Це було, коли прибув трелі.

Деякі дівчатка, що вміння. 1, який перетворює хлопчиків коліна слабкі. Рік бачив багатьох чоловіків милувалися нею велика фігура, як вона неквапливо підходячи до нього. Трелі була старша сестра Бет і так відрізняється від неї важко було представити їх як братів і сестер. Бет була така мила і прямо мереживною; Рік був блефував вихід з багатьох розмов про те, як вона була гаряча в ліжку. Це тому, що навіть після 6 місяців знайомства він не знав. Трелі з іншого боку, може забезпечити вражаючий список задоволених друзями.

Толл ноги померти за трелі йому самовдоволеною усмішкою, як вона підійшла. Бет схопила його за руку, як її сестра червона голова підійшов. Вона дуже добре знав свого друга схильність до крадіжки. Трелі схилив голову в одну сторону бачачи присвійні жест очима висвітлюючи в захваті.

"Та давай Бет", сказала вона руки на стегна дивитися на мене позиція; ", як якщо б я?"

Вона їх махнула рукою відмахнувся. "Рік дійсно не в моєму стилі, не турбуйся." А в тому, що швидкий бойки зауваження та її сестру і її бойфренда відчувати зменшується до певної міри. Рік пирхнув половини у гніві половини ображений і як він відвернувся зловили Денні розглядав давно підборах жінки ноги.

"Ей duffious", сказав він підштовхував його друг жорсткий в плече. "Якщо ви не зберігайте ваші очі на мою сестру?

Денні дивився зніяковіло геть але Рік не можу його звинувачувати. Він знав, як важко було не зацікавлені в підлітковому сука. Це було ще важче, коли ви вийшли з сестрою.

Це коли вночі почав киснути. Трелі вдарив хлопчика, не чекати Денні, лайно важко було запам'ятати. Всі вони були кинуті, і це було дуже непросто отримати 6 в його машину, Scooter, притискаючись Тремтячі тіла Денні як гора охорони Седі, який у свою чергу, була притиснута до далекої двері. Це було не дивно, що поліцейський автомобіль зупинив їх. Потім згадав Рік було поліцейський автомобіль, він не був упевнений? Він миготливі вогні, але має більш фургон.

високій ноті трелі в стогони була як сирена перемішування його тіло. Він відчував, що необхідно стати на коліна свої бачення зміцнюючий вгору. Ліва рука його була над головою, і він зрозумів, що це пов'язано щось. Інший його зап'ясті було дивно плечі поколювання в повітрі. Через хвилину він зрозумів, що він голий.

Голосів розтрощили його, всі його друзі кажуть, стогони, крики. Він взяв глибина дихання, накінець, голову очищення. Він нагадав, що темна постать на його водій вікна, каністра з їдким газом. Він подивився навколо, він відчув, як щипати себе, живіт повороту, як він зрозумів, доля асоціювалася щось недобре в його світ в ту ніч.

Всі вони були укладені в глухий бетонний зал.

Високо над довго вогні смуги подивилася великих безшовних двері затвора стали закритими, панелей стін суміші білих плиток і прикута алюмінію. Рік бачив дві камери відеоспостереження високою в протилежних кутках, що обертаються лінз і розширення, як хтось невидимий маніпулювати ним. На дальній стіні від Рік було нашкрябано великої літери.

Кожен повинен грати

Кожен повинен прийти.

Він взяв сцену і в дуже короткий час він все зрозумів. Скільки часу буде потрібно, щоб ви зрозуміли, ви були у владі божевільний людина?

На тій стороні прямокутної кімнаті на лівій стіні була 12 футів шириною вікна Perspex. Матеріалу, як ви можете знайти в сквош. Вікно було кілька замкненими дверима кріпиться замками. Всередині коробки Scooter змогла утримати погано знайомі з його голі худі тіла. На підлозі була сестрою Ріка; Седі. Гнучка блондинка була пов'язана з наручниках, руки за спиною щиколотки пов'язані між собою рот змушені безперервного позіхати; шкіряний м'яч кляп зв'язали навколо голови. Кожен кабали стриманість була проведена 6 цифр замок барель.

Її очі були дикі, в паніці і збентежені, її тіло так елегантний і тонкий, абсолютно голий, крім шкіри затримуючих пристроїв; згорнувшись на підлозі. Scooter з широко розкритими очима дивився навколо його Perspex осередку збентежений ", боже мій," прихід з його уст, як він помітив колекцію садомазохістських весла і ребристі фалоімітатори висить на гачки ззаду.

Проти цих 2 на правій стіні був Денні. Великий ведмідь був змушений сидіти навпочіпки зброю за спину, прикріпленої до стіни його босі ноги були в наручниках, і він утримується на місці шиї дужка. Він кричав на знак протесту проти його щелепи в стані рухатися, але Рік міг сказати, що металеві крила тримав голову жорстким особою спрямований прямо тому до коробки, де Perspex Scooter і його пов'язаних немовля лежав в неволі і скрутили. Денні голий півень і кулі натисканні на кінці трубки великий Perspex кріпиться навколо його пах і він не міг відкрутитися його безкоштовно. Кінці труби закінчив з виступаючими провід, що йде до стіни.

Тим Ric і його друга в центральній частині кімнати був дивний циліндр половину на підлогу. Близько 6 футів це було схоже на пиломатеріалів у два ствола, один вирізати отвір уздовж його довжини. Бет стояла на колінах поряд з руками за спиною ланцюга навколо щиколотки дозволяючи їй якийсь рух навколо довгої трубки, але не достатньо для досягнення далеко групи або прийти на допомогу йому. Вона дивилася на свого бойфренда груди піднімалася і опускалася, її казкові великими грудьми пісочний годинник, як форма прямої пляшку, як вона на коліна прямо. Рік був на стіні біля руку над головою, прикутий до гак, стеля та Бет дивився в жаху на нього і за його межами її плач сестри.

На його боці був помах руки трелі. Приголомшливий дівчина, як всі її голі фантастичні поперек і ноги напружено, як вона лежала на похилий стіл металу. Її великі приємний губи розсунулися, як вона провела безперервного відкритий вираз жаху рот і дискомфорт. Її руки були зв'язані міцно-під сидіння чавуну назад її дупу злегка нависає над нижній частині таблиці.

Тріллі стегна були розлучилися лише ногу вийшли на невелику кути V один до одного, щиколотки при товстий сталевий стремена, схожі на балки даху. Пучков, здавалося, що додавали гвинтиків і стрижнів під столом, щоб який-то машини.

"Дайте мені з цього ні хуя". Тріллі верещали

Але Ric нічого не міг зробити. Він просто дивився на голі привабливий відзначивши дивне кругової обруч металу над її голена киска щільно притиснутою на місці за допомогою шкіряних ременів

Він подивився на вільною рукою то на трелі в замішання. Хоча він може досягти її за талію рукою була забинтована міцно стрічки і гуми в чорну зазначив кукси. Він не міг поворухнути пальцем його цифр даний час охоплені цей дивний пов'язку. Перший його передній руці у нього був подібний вигнутий сталевий браслет зобов'язані його шкіру зап'ястя, що проходить через середину. Це був такий же, як кицька обруч трелі з 3 міді точок по всьому краю з проводом, провідні під столом. Він міг бачити дівчат обруч також 3 міді точок та провід теж.

Трелі кричав знову в розпачі знову Рік сказав їй, щоб заспокоїти. Його голова була намагаючись зрозуміти, що, чорт візьми, відбувається. Він бачив його голим близькій подрузі, але не може допомогти. Він подивився на своє тіло. Його м'ячі та спущеному півень був королівський синій, пофарбованих з невідомої причини. І все навколо, якось пов'язувати його трелі, а інші в дивну позицію 6 цифр замки барель. Там повинно бути кілька десятків у кімнаті.

"Господи Ісусе" Бет простогнав: "Що відбувається, чорт візьми?"

Денні був менш захищені на своє становище і, на думку його подруга укладання всіх пов'язаних вгору поруч з голим ботанік було нестерпно.

"Я чертовски вбити цього ублюдка, хто відповідальний", кричав він. "Отримати хуя від мене зараз!" І зважаючи тому на полі Perspex (у нього не було вибору голову фіксована), він загарчав. "Тримайте чертовски руках моя дівчинка!"

Scooter відскочив його спроби розстібаючи пов'язує Sadie's зустрівся з грізним докір.

Scooter похитав головою в жах: "Я просто намагався допомогти їй.

Денні огризнувся: "Ні ви не ебать вас якщо ви не знаєте комбінації замків! Ви також? "

Scooter похитав головою зворушливо.

"Ми і далі будемо ебать потім відпускали, крикнув Рік фінішної лінії Денні аргумент також обурені тим, що було чертовски Комп'ютерники заставу неозброєним Седі.

"Нічого їй! "Він кричав трелі її великий довгий шмагав закочуючи очі з недовірою", що ебать про мене?

Рік знизав плечима, ніяково, але викривлено захваті від подання. гаряча сестра його подруги орел поширення і пов'язані в таблиці перед ним. Бет побачила його очі затримуватися, і вона дала розчаровані глухий кричати на неї letching хлопцем.

"Рік"!

Він огризався до концентраційних оглянув кімнату. "Дивись ззаду Perspex в стіні, це телевізор!"

"О великий," трелі стогнала закривши очі на вирощуванні збентеження, "давайте дивитися чертовски гра ж!

Цей момент телевізор ожив чорний екран з кількома рядками слова на ньому. Група дивилася на мерехтливі зображення слів залишилися там Бет дозволяє читати їх вголос повільно.

"Прагнучи буде зігнутися всю дорогу, 10 хвилин, швидше, перш ніж вона розпадається, зробити з'єднання".

Потім на екрані пішли мертвих.

Групи були помовчав потім стрибнув з подивом, як механічні дзвін повторив у кімнаті.

Машина під час ліжко Тремтячі ожив. Стремена були на величезні колеса храповика масових металевих балок стягнуті напруженості деякі відсутні важкої техніки. Тепер, як зуби виявилося врешті-решт вони відповідність створення відсутнього зуба і на даний момент натягнуті сталеві прути раптом рвонув з великою силою трохи ширше.

Clank!

Трелі кричав кісточки і стегна на кілька сантиметрів більше в даний момент. "Боже мій! Мої щиколотки! Це поширюється ноги! "

Оскільки всі вони кричали Рік подивився під стіл великий зубів обертається стремена раптом виникають ще один дюйм ширше, трелі дає ще один крик жаху

"Ось лайно балки схожі, що вони докладуть Майже всю дорогу назад, то закричав він.

"Ісус, його збираються тримати відкриття", Scooter кашлянув дивлячись зсередини своїй камері Perspex. "Ох ебать трелі, Рік він йде оснащення її в два!"

"Shut ебут вгору," Рік кричав бачачи бен-під столу. Він використовував ногу витягніть її ближче. Він був сповнений тавотом?

Clank! Стремена відкрив ще кілька дюймів трелі ковзання трохи вниз таблиці ноги необхідності злегка згинати її паху то піднімаючись металу обручем штовхаючи вгору, її голі щілини, як кішки очі дивилися зсередини металу століття.

"Це говорить, зробити з'єднання". Бет каже вголос Рік дивився на металевий обруч навколо його зап'ястя. Він міді з'єднання з проводом провідні зараз.

Рік штовхнув його забинтовану руку до пітним плоский живіт трелі в дзвін металу проти його прив'язали дівчину колегою. Але як би він спробував обруч не чіпатиме на 3 точки, в той же час.

"Це просто занадто далеко до мого зап'ястя Я не можу прес їх у той же час". Потім він подивився на змащену відро потім назад у його конічну забинтовану кисть

"Ось дерьмо я хочу знати він хоче, щоб я зробив".

Натисніть кнопку! 2 балки стрибнув ще один дюйм або так більш широкого трелі пах зростання наскільки поле її голосу.

"Ось дерьмо! Будь ласка, щось, поспішаю.

Рік подивився на Бет красива жінка, що стояла на все око відкритим ротом, не розуміючи, чому її хлопець шукав так порваний.

"Та будь ласка, Рік допомогти їй, замолилася. Scooter раптом зрозумів, що потрібно зробити.

"Ісус Рік потрібно покласти руку вгору всередині неї. Всередині її кицьки, то кільця зв'яже ".

Тремтячі крик був наполовину в жаху пропозицію половини від страху ще один дюйм відкриття стремено

"Ні Рік це не" Бет лізли на її слова бачачи обличчя сестри, як стремена збільшився; коліна всередину напруги спиною всеосяжної штовхаючи її куполи до неба.

"Ні, ти брудний ебать!" Трелі ахнув дивлячись на її тонкі тіла звернувся до людини, між її ніг. Вона похитала головою: рот широко відкриті, але дар мови, як Рік опустив руку в тавотом, а потім витер шкутильгати її щілини.

"Jez Trilli у мене немає вибору", він пояснив, трелі ще хитаючи головою червоним, але і стогнав, як її ноги клацнув трохи ширше.

Денні було криком, але він не міг бачити його голови заблокований, Бета, пов'язаних Седі і Scooter однак може і всі дивилися з недовірою.

"Ох ебать НЕ Рік" Бет стогнала, як його кукси натиснувши на підлозі в Тріллі.

Підлітків сука застогнав скрегіт зубами обмолоту її тіло, на її думку ж, як і її сестри.

"Немає ніякої ugggggg ви fuckkkkkk!"

Її ноги тепер переконливо розчепірені коліна згинання трохи потягнув її прикладом по столу, як балки продовжував свій шлях на 360 градусів один від одного.

Трелі відчув пень підштовхуючи її щільний молодий отвір і, як її стегна хворіла вона зрозуміла, що це був її єдиний шанс.

"Push Рік uggggggg натиснути сильніше eeeieeeeeeeee!"

Рік штовхав, притиснувши пень спінювання жиру навколо голеною шкіри отвори були змушені повернутися. Його біцепси вилізли з орбіт, вона кричала, але він не міг зупинитися, не втрачати час. Він штовхнув щосили.

Клацніть тут!
"Eieeeeeeeeee!" Трелі дав вражений кричати, Бет з її руки до рота, скутерів і Рік зараз гарту.

"Ви чертовски сволота", трелі застогнав кулаком сповзання в її гаряче тіло тунелю почуття, як це було проковтнути стовпчик ", ви чертовски любити цю uggggg!" І вона подивилася на його королівський синій ерекції.

Червоний стикаються Рік крутив зап'ясті натиснувши глибокого трелі дивлячись йому в очі, зуби зціпила ноги розширюється ще. Обручі були тепер дуже близько, і вона подавшись вперед з її паху дає відчуття заповнені рохкання. Обручі торкнувся; міді вузлів стилі таким чином, що вони блоковані і 3 одночасних кліків зв'язку були зроблені, і машина раптом зупинилася.

"Ось дерьмо про лайно!" Трелі застогнав ноги вражаючі V форми її паху злегка не пень таблиці Рікс проковтнув глибокої під її плоский живіт. Вона дала губи кусає стогін очі прокат здійснення ситуації вона дюйм

Рік зробив глибокий вдих потім спробував повільно вийняти з немовля. Вона зціпила зуби, але як тільки одного електрода unclipped двигунів почав скиглити знову трелі кричали в паніці і, перш ніж можна натиснути на іншу зарубку на колеса він наполегливо назад у вузлі relocking. Йому доведеться залишити її там, на деякий час.

Рік задихався допомоги, і обличчя його звертаючись до своєї подруги.

Бет був також важко дихаючи її дихання звуковий тепер машина була зупинена. Денні як і раніше скаржиться ніхто не говорив йому, що відбувається. Бет, звичайно, не хочу сказати, її хлопець стояв з кулак всю дорогу всередині її рідна сестра. Дівчина поширюється як гімнаст хвилинах їзди від прив'язки на дві частини.

"Про Рік тебе ..." трелі голос причіпні offunsure, якщо вона з задоволенням чи ні. Він тільки що врятував їй життя. Бет здригнувся почути приємний відтінок її плач сестри і дав розчаровані вереск імпотенції

"Aggggggg чому, чому нас?

Рік, то почув новий шум. "Почекайте, слухати таблиці стремена зупинилися, але що це шипіння?"

Вони дивилися в сторону були Денні був коліна. Ніхто й не помітив вікні Perspex вгору на боці його закріпленої головою. Вона була повна сірого зерно, яке в даний час спорожнювання на підлогу

"Це пісок, наливаючи!"

Вікна повільно висипав пісок у купу на підлозі, і, як вони побачили форми срібній револьвер раптово з'явитися у вікні. Вона була замкнена зсередини, вказуючи барель сантиметрах від закріпленої черепа Денні.

"Що це таке, що ти бачиш?" Великий ведмідь хотів відповіді реалізації щось відбувається з ним зараз.

Пісок розряджається до остаточного гранул і вони могли бачити великий годинник цокає руку вниз. Це був особливий набір може бути, тільки підрахунку 15 хвилин на повному обличчі. Годинники і викликати, здавалося, пов'язаних якимось чином. Scooter пробелькотів нервовим голосом.

"Ось лайно Денні це лайно пістолет його збираються йти, коли таймер закінчується".

"Коли?. Він кричав.

"Я не знаю, може бути, п'ятнадцять хвилин".

Денні почав кричати і бити Scooter та Бет кричати на його тиради. "Денні! Денні! Що письмовому говорять про те, що труба "?

Денні подивився на його півень опалубка трубки. На кінчику трубки всередині було червону кнопку зупинки. На зовнішній стороні була етикетка.

Він сказав, натисніть, щоб зупинити.

"Мені потрібно натиснути на цю кнопку, видихнув він дивився 6 дюймів труби. "Ох ебать!" Він вивернувся про спробу постукати трубки. Кінець був провід, що йде від прикріпив до підлоги він нахилився до навколо вікна.

"Ох ебать мені потрібно отримати важко, сказав він зойкнув реалізації його член, коли прямо штовхав цю кнопку" стоп ". Але в даний час він був млявим, навіть трелі відчуття заповнені стогони не вистачило, і він не міг навіть бачити пишні тіла Бет. Він міг бачити тільки його рамками і скрутили подруга дивилася ще в паніку і жахливо худий Scooter його півень підлозі прямо після перегляду Рік кулаком підлітків королеви.

"Ні, ні, знову сказав він знаючи гармати відлік", сволочі чортів ".

Він знав, що зроблю це. Лайно у нього не було вибору.

"Fucking робити її чоловік!" Денні закричав дивлячись на дівчину і Scooter. Седі похитала головою в жаху, Бет теж в шоці. Рік подивився на стелю розуміючи, що Scooter б ебать сестру. Потім був розпорошений по руху трелі, як її очі блиснули у відчутті, рука так тепло всередині неї

Седі звиваючись, як вона була розібрана на коліна зігнувшись у три погибелі! Scooter бурмотів знаєте, що робити.

"Зроби це людина. Ебать! Мені потрібно бачити. Мені потрібно отримати важко.

Scooter погладив тому впевненості і нервова дівчина Sadie's звиваючись і мекання через її хід. Але Денні не хотів цього.

"Ні заради трахкає! Slap її! Spank їй чертовски дурний ".

Scooter рот відкрив від несподіванки, Бет дає обурений крик жаху. Рік скрикнула, "те, що ебать!"

Slap!

Scooter руки, пов'язаної з прикладом Sadie's дівчина розкряжування мало. Денні нахмурився не виконується. "Ні, ти ебешь важче. Складніше, використовуючи весла!

0

35

Коли я прокинувся, і перевіряються на Таммі, її чоловік Михайло і моєї секс-рабинею Карен. Таммі була на обличчі Карен і Майкл був смоктати груди Карен. Я повернувся до Маккензі і мали її приготувати сніданок. Таммі, Майкл і я був одягнений, Карен і Макензі служив нам сніданок голі.

"Як Карен минулої ночі?" Я запитав Таммі.

"Вона втомилася, але отримала роботу".

Карен моя колишня дружина і Макензі була її сусідкою по кімнаті. У них не було місце для проживання і я їм залишитися зі мною, як мої раби сексу. Вони повинні бути голим весь час, і я роблю Карен отримати воском і Макензі є, щоб її волосся.

Таммі і Майкл ліворуч, і я сказала дівчаткам, щоб прийняти душ і поспати. Я пішла на роботу, і повернувся близько полудня. Маккензі дивився телевізор, і Карен ще спав.

Я сказав Маккензі, що мій друг йшов по п'ятницю з торгівлею дружиною один з вас, на вихідні. Я знав Івана і Джоді на деякий час і ми мали MFM кілька разів. Коли я розповів їм про Карен і Макензі, Джон запитав, чи може він прийняти одну з дівчаток, і я сказав йому, тільки тоді, коли Джоді вирішила зайняти її місце.

У п'ятницю в 7 вечора Джон і Джоді підійшов до дверей. Ми випили, а потім я Карен і Макензі входите Джоді була першою наблизитися до них, і вона стиснула свої груди і покласти палець у кицьки. Іван відповів і сказав: "Джоді погодилася залишитися, але вона хотіла б отримати, хто я є, щоб прийняти".

"Джон, ви можете прийняти Карен, тому що я хочу Маккензі бути тут зі мною, і Кен", сказав Джоді.

Джон поцілував мою колишню дружину, Карен і сказав: "Ходімо, малюк, і він взяв її за руку, голі.

Я сказав: "Успіху і побачимося неділю в 7:00 вечора".

Я сказала Джоді роздягнутися, і я був смоктати груди відразу. Я був абсолютно жорсткий, тому я був її на коліна переді мною і смоктати мій член. Джоді має яскраво-сині очі, і було дивно бачити ці очі дивляться на мене, вона сунула язик за мої яйця.

Вона лягла, і я зробив кицьку Маккензі смоктати Джоді як Джоді продовжував смоктати мене. Я прийшов в рот і вона проковтнула кожну краплю. Маккензі отримав Джоді до оргазму, і вона порушила її стегна в обличчя Маккензі.

"Під Маккензі," я сказав і Макензі верхи особа Джоді в. Маккензі опустив її кицьку на обличчя Джоді, і я пальцями голені кицьки Джоді, поки я отримав жорсткий знову. Після 10 або 15 хвилин Маккензі прийшов до мене і перевернув Джоді знову і сунув кінчик мого члена в її кицьку.

"Джон жахливо Карен без презерватива, так що я отримую до пішов на хуй, не один, а", сказав я.

"Я хочу ваш диплом, тому що я був моїм труб пов'язані", говорить Джоді.

Я тягну Джоді стегна і засунути її кицьку і початку їхала. Вона стогнала і її киска відчуває себе великим. Джоді потім каже: "Джон, ймовірно, до біса Карен жорсткий, а потім зробити її смоктати його член, а потім чистою трахкати її знову".

"Він, безсумнівно, буде ебать її дупу, і, ймовірно, деякі з стрічки, що він робить", говорить вона.

Я скажу Маккензі потрапити під нами, і смоктати мої яйця. Маккензі лиже мою валу, коли я тягнути назад і грати з моїми кулі з її мовою. Я складе близько Джоді і пальцем її клітор, поки вона не кінчає, а потім покотили його більше. Я монтувати її місіонерської стиль і зробити з нею, як я трахкати її ще раз.

Маккензі лягає спати, і я як і раніше чертовски Джоді за 10 хвилин. Я тягну, і ми лягаємо спати, а. Я скажу Джоді тримати мій член в рот, як ми спимо, і її киска це право, моє обличчя, я потім вібратор в і залишити його. "Я хочу вашої кицьки вогнем вранці, кажу, як я йду спати.

Прокинувся я кілька разів уночі і Джоді намагається заснути, але не може з вібратор в її кицьку і мій член на обличчі або в рот всю ніч. Я прийшов, як я прокинувся і впав у сон.

Приблизно о 8 вечора я встати з ліжка і Макензі снідає зробив. Цілу Джоді, і ми йдемо на кухню голий. Я беру вібратор, і Джоді сидить на мій член, як ми поснідати. Джоді облизує вібратор чистою, і я поклав його в Маккензі. Джоді розгойдується взад і вперед у мене на колінах, і ми цілувалися, як я скінчив в її кицьку ще раз. Я скажу Маккензі очистити нас так Джоді отримує від мене і Макензі облизує мій член чистий і стоїть на колінах перед Джоді щоб смоктати мій диплом з неї.

Я йду в душ, як Маккензі смокче кицьку Джоді, і коли я зробив ми сидимо на дивані і дивитися кіно. Я Маккензі з одного боку, мені з вібратором буде і мій палець в киска Джоді, як ми дивимося кіно. Близько 1 вечора я беру вібратор, і я душ і дівчаток. кицьку Маккензі це волохаті, тому що я не дав їй голитися, але Джоді повністю поголився так що я сиджу і з кицьки по обидві сторони від мене, як я стирати їх.

Після душу я Джоді стояти в голому вигляді і почати фотографувати її. Я її розповсюдження губи кицьки і отримати великих планів і її нахилитися і отримувати знімки її дупу. Маккензі і Джоді обидва мають великі стегна, а великі груди. Я як дівчаток, так нахилитися і почати ебать Маккензі. Через кілька хвилин я витягти і ковзання в киска в Джоді. Вона дійсно мокрі від дивиться на мене ебать Маккензі і я зійду в легко. Я ебу її протягом п'яти хвилин, а потім кнопку повторно.

Новачок свінгерів
Я був у кожної дівчини у два рази, і коли я вийти із Маккензі кажу Джоді очистити мене, перш ніж я ебать її знову. Так жадібно облизує Джоді всі соки, з моєї півень, і я її ебать місіонерської знову. Я витягнути 10 хвилин пізніше і Макензі лизати мене очистити.

Джоді знаходиться під мене, як я почала ебать Маккензі собачий стиль. Він відчуває себе дивовижний мати Джоді використанням кінчиком мови на мої яйця і валу, як я чертовски Маккензі і я, нарешті, диплом в кицьку Маккензі. Вона вважає мене Каммінг, і вона оргазм. Її соки і моя сперма стікала в рот Джоді в.

Ми лежимо, щоб подрімати й прокинутися до обіду. Ми одягнутися і вийти до обіду. У мене є і дівчатка носять спідниці і блузи без будь-яких бюстгальтер або трусики. У мене також є Джоді поклав бездротової вібратор кролик в її кицьку. Хто ми зустрінемося, але Джон і Карен? Джон простягає мені Карен віддаленої і я даю Джон, Джоді у віддалених. Ми обидва увімкніть їх, і обидві дівчини сходять з розуму. Ми замовити напої і Джон Маккензі і пальцями рішень Карен облизувати пальці.

"Чи можу я вважати Маккензі сьогодні, оскільки Карен стріляєте? Джон питає мене. "Я прийняв віагра минулої ночі, і я трахкав її всю ніч, і прийшов у кожну дірку, тому я хочу сьогодні свіжого м'яса.

"Карен вичерпані і ледь можуть стояти". Я їй кажу, це добре і Маккензі говорить, що хоче залишитися зі мною. "Візьми її тепер:" Я скажу Іоанна, і він дає мені у віддалених Джоді. Джон Маккензі приймає і я залишаю як Джоді і вібратори Карен так, як ми закінчимо обід.

Коли ми виїжджаємо обидва знищити місць з їх серветки і вони отримують у заднє сидіння. Я кажу їм, як смуги і 69 один одного, поки ми повернемося додому. Я тягну в гаражі і дівчаток за мною. Як тільки ми приїдемо додому, я бачу, Карен не мити і висихання включаючи в її волосся, на обличчі, і на її попку і кицьку. Схоже, що прийшов був Іван, багато, і Карен говорить, що Іван три інших друзів і всі вони дві години з Карен, і саме тому вона так втомилася.

"Маккензі є другим сьогодні, звичайно," Карен говорить.

"Джоді, чи знаєте ви про це:" Я запитую її.

"Звичайно, ми торгували і ви, і Джон міг робити все, що хотіли", говорить вона. "Його друзі дружини, і я все користуються банди чубчика, щоб ми по черзі даючи всі хлопці використовують нас. Приємно, коли ми можемо отримати новий дівчаток, з тим будь-який час ви хочете приєднатися до нашої групи ви більш ніж вітається".

Я трахкав Джоді ще раз, і заснув між Джоді та Карен. Коли ми вставали, Джоді смоктав мене, і Джон Маккензі від крапель. Вона має диплом всього у волоссі і що випливає з її кицьку і зад. Джоді лиже і смокче Маккензі чистою і займає у неї близько 30 хвилин. Джон ляпаса Джоді по дупі і каже: "Кожного разу, коли ви хочете торгувати я буду радий. Як ваші дівчата були чемпіонами ".
Маккензі спав весь день, і Карен була біль від чертовски з усіх чотирьох молодиків на віагри.

0

Вы здесь » фото голі дівчата 18 років клітор фетиш член » Тестовый форум » фото голі дівчата 18 років

создать форум