Правові питання: Kia Jaeger (кодове ім'я Баст) є оригінальний характер і ставиться до мене. Всі інші символи і основні X-чоловіків поняття авторського права Marvel Стен Лі, та інших авторів. Я не є власником будь-якої з них, і я не прибуток від них у будь-якому випадку.
Автор Примітка: Ця історія заснована на історії і установки в коміксах і проходить без будь-який конкретний момент, але замість цього розглядаються як його власні події окремо від багатьох великих подіях в коміксах. Крім того, я не в повній мірі обізнаний про кожного значна подія, яка сталася в довгій історії X-чоловіків, тому інформація, представлена в цій історії та інформації в коміксах, можливо, не завжди на 100% скласти. Деякі символи, які можуть бути навіть мертвих за станом на актуальні питання X-чоловіки можуть бути живі в цій історії.
Глава 2
Сім місяців опісля ...
"Fuck!" Psylocke вигукував, хитаючи товсті пурпурні волосся хвилясте, як вона по довжині товщиною півень Логана. Він стукав глибоко всередині неї, витягнувши відкритим і роблячи її почувати себе повністю. Вона перекачується стегнами вгору і вниз, верхи його член і, важко дихаючи м'яко з напругою їх диких статевого акту. Її пролитої рідини від її проходження, роблячи його промежину і липкі плями. Вони були чертовски протягом майже двох годин, і вона багато часу, оскільки відстеження її оргазм.
Логан загарчав, схопив Бетсі округлі стегна, бля в її приблизно .. Він завжди користувався їх іноді romps про те, як захоплено й енергійна вона була, як вона трахкав його так само, як він трахнув її. Молоді азіатські жінки билися в колінах розпухлі валу занурився неодноразово і з її м'язисті діри. Звуки їх чертовски наповнив кімнату, липкі Сьорбаючи squishes і майже насильницької порка плоті плоть засіданні. Логан заричав, зціпивши зуби і очі звузилися, коли він стукав у чіпляючись ебут Psylocke в трубі. У кімнаті пахло сексом і обоє були в поті.
Це було майже рік з моменту останнього часу вони отримали разом імпровізованій сесії ебут. Він ніколи не був емоційним річ, як більше нічого не треба від приєднання, ніж чистий хвилюючий задоволення тварина ебут. Він пішов за останні вісім місяців, і тільки що повернувся до дому вночі. Через годину врегулювання свої речі в його кімнату, він пішов, щоб напитися з кухні, і тікайте в Бетсі на цьому шляху. Важко було сказати, яка була одна, щоб запропонувати їх статі пустувати, але двері в кімнату Бетсі не закрив за собою більше хвилини, перш ніж Дік Логан був приблизно ударів, а голодні піхву Psylocke в.
"Боже," Бетсі стогнала, прокат стегнами в малих колах, як півень Логана тицьнув і ткнув глибокі досягає своєї внутрішньої плоті. "Так Логан, ебать мене, диск ваш півень в мене! Я Каммінг! "
Бетсі кричала в ще один оргазм. Логан дав глибоке гарчання, і раптом схопився, схопив її і тримав її струнке тіло його, коли він схопився з ліжка. Він штовхнув її до стіни в її кімнаті майже достатньо важко змусити вітер з неї. Він утримав її на місці з вагою і більшу частину свого тіла і трахкав в її несамовито, крекчучи з кожним глибокого удару. Його півень розпиляли і з неї, розставивши довгі, глибокі піхву пелюстків за його вал, цікавих відкрити їх з кожним зубріння спрямованість його м'ясистих члена. Бетсі припала до нього, тримаючись за широкі плечі і спину і, тримаючись за дико брудний їзди.
Він трахкав її з грубою, тваринної напрямків, набивні в її силою і притиснувши до стіни. Кожного разу, коли він висунувся вперед стегна Бетсі натиснута, і до нього назустріч, бажаючи більше дивно, що товстий стовп наповнення її, прагнучи як глибоко і важко проникнення наскільки це можливо. Її стегна вдарив у його та її великі груди теліпалася і гойдаються в ритмі їх майже дикі зв'язку. Її киска горіло, в основному від задоволення, частково від болю, як Логан стиснув її стегна досить важко залишити синці світла вздовж її тіла. Він взяв її, жорсткий і швидкий, риком і в'їзду в неї, як вона застогнала і закричала від радості всі її соки витоку мокро від неї добре натягнута діри. Киска крем тягнулася по всій довжині блискучий член Логана злегка пальто його яйця. На кожен удар вони повернули вгору і цмокнув відносно зибь неймовірно тоновані дупу Psylocke в.
За кілька хвилин вони лишалися так, Бетсі кричала і упаковки стрункі довгі ноги навколо його талії, смикаючи його в гарячу обіймах золотого жінки з її чіпляючись стегон. Її короткі нігті обстріляли злегка по спині, роблячи його шкіри червоного більш тугий і опуклими м'язи.
Як Psylocke orgasmed ще раз стиснув її піхву на його засовуючи член з слизька ручка порок. дивовижні сексуальні Логана витривалість, благословення від його майже миттєво, зцілення чинником, нарешті поступилася після майже двох годин після потужної, скажені зв'язку.
Він ревів, як мовчки сунув глибоко в чіпляючись нутрощі Бетсі, його диплом вибуху в неї і попадання її рожевий прохід з клейкою Jism. Він продовжував засовуючи їй протягом декількох хвилин, черга за чергою сперми стріляти в неї, наповнити її, наповнюючи її слизький і липкий тепла, який почав повільно міхур з її занадто повною дірі. Рясні насіння продовжують вибухати в неї, бовтаються в її утробі, і бризкаючи стегон. Деякі сплющеним веде м'яч на землю між ніг, і вузькі вусиком в липку крем ковзнув уздовж контурів похилих Бетсі, як тріщини.
Відпрацьовані і, важко дихаючи, Логан потягнув спину, захоплення ковзання. Бетсі дав тихий стогін здивування, коли вона впала на її дупу. Остання два слабкі сплесками липкий вантаж Логана плеснув на обличчя і важко грудей.
"Чорт, Логан ... це було добре", Бетсі задихався. Вона сиділа, спершись об стіну, ноги розповсюдження непристойно, як диплом ковзнула вниз по долині її грудей на живіт. Зростаючої калюжі витік постійно від неї кицьку, щоб ще більше їдальнею на всьому протязі її стегнах і статтю.
Логан сів на край ліжка ретельно розпатланий Бетсі. Він узяв сигару і легше, він встановлений на нічному столику і запалив його. "Дуже довго", прокоментував він.
"Я скажу:" Бетсі посміхнувся. Вона зробила все зусилля, щоб рухатися, ні на покриття його брудною роботою. "Так. Як ваші поїздки? "
Логан знизав плечима і глибоко затягуються сигару. "Закріплювати навчальний матеріал краще".
Знаючи, Логан і достатньо, щоб не сунути ніс, вона дивилася на нього протягом декількох хвилин. Логан і вона була досить близько, ближче, ніж вона була з багатьма іншими в команді. Хоча майже всі під крилом Ксавьє, з рідкісними винятками, добре ладнали, вона знайшла Логан, щоб бути більш терпимим і спрямована на її смак у друзів, ніж багато інших. Вони не романтики між ними, хоча вони вже давно зайняли звичку іноді ебать і смоктати сесії. Жоден з них типу відмовляти собі щось тільки тому, що, як товариство було створене, і ні виявили необхідність їх рідкісні, але приємні спальні весело, щоб піти далі, ніж просто; весело. Тим не менш, вона сподівається, Логан глибоко і часто могла довіритися йому більше, ніж інші.
"Логан"? Вона говорила.
"Так?" Відповів він.
Бетсі глянула йому в очі і сказав: "Я думаю, що я лесбіянка зараз".
Логан пом'явся, потім глибоко, складений з листкового сигарою. "Ти себе почуваєш?
"Ти знаєш я тягнувся до дівчат протягом тривалого часу", Бетсі продовжувала.
"Ну так," Логан кивнув, ще раз затягнутися. "Це насправді не пояснити це тільки зараз, хоча".
Бетсі знизав плечима і подивився вниз, очі неуважно відстеження м'яч диплом протікає по долині грудей. "Я дійсно не знаю, як пояснити це, Логан. Я не дуже приваблюють хлопців. Не більше. Я просто ... немає. Чесне слово, ти єдиний хлопець, я відчуваю, як гребаной, коли-небудь, і це тільки тому, що я знаю, що ви будете піклуватися про мене, і ми хороші друзі. Крім безпосереднього задоволення і задоволення, немає прихильності. "
Логан кивнув, але залишився в іншому випадку мовчання, очі дивляться його старий друг і чекав її, щоб знайти слова.
"Це недостатньо", сказала вона нарешті. "Мені потрібно більше, ніж Логан. Мені потрібно більше, ніж добра ебу, хоча і це приємно, не зрозумійте мене неправильно. Але мені потрібні реальні відносини. І ми обоє знаємо, що ніколи не буде працювати між нами так ".
"Я знаю", відповів Логан рівномірно. "Так. Я не зацікавлений в інші хлопці? "
Бетсі знизав плечима один витончений плече. Вона дісталася до 1 руку, щоб прибрати довгий вусик пурпурових волосся з спітніле обличчя. "Не зовсім. Я маю на увазі, я думаю, я ще можу знайти привабливі чоловіки часом ... але його там немає, як це було. Я в пошуку себе все більше і більше звертається виключно до жінок. За минулий рік або близько того я навіть не подивився на хлопця в два рази. І кілька коротких стосунках я був з жінками, тільки що були набагато більш повноцінної і значущою, навіть якщо вони не тривало довго. Я думаю, може, нарешті, готові стрибати з паркану на подвір'я і дівчаток ".
Логан посміхнувся і зробив ще один з листкового сигару. "Я не можу звинувачувати я, Ставки. Видається логічним вибором для мене. Я дійсно не розумію, чому пані йти ПЕР чоловіків, в першу чергу ".
Psylocke усміхнулась і похитала головою. "Люди не завжди так уже й погано. Я не люблять чоловіки ... просто я віддаю перевагу жінок.
"Why're я розповідав 'мені все це?" Логан запитав прямо.
"Ну," Бетсі глянула на нього. "Я ... я не знаю. Я не думаю, я хочу бути в змозі це зробити більше. Принаймні, не так часто, як нам тепер робити, якщо на всіх. Мені дуже шкода, Логан ".
"Я виклик shackin 'один раз на рік" часто "? Логан посміхнувся. Він поплескав по ліжку поруч з ним і відкинувся взяти іншу затягнувся сигарою. "Я не Gotta турбуватися щодо мене, Ставки. Я не буду засмучуватись. у нашої маленької meetin було весело, але я знаю, що вони нічого 'читати в. "
Бетсі сіла поруч з ним і провів пальцем по його волосся на грудях, злегка посміхаючись. "Добре. Я радий. Я не хочу вас образити або що-небудь, Логан. Ти мій друг, і я не хочу, щоб всі зміни ".
"Я не отримав нічого 'турбуватися, дорога," Логан кивнув, посміхаючись, злегка.
"Я, чесно кажучи," Бетсі пробурмотів: "Я також твердо вирішив зістрибнути з паркану, тому що ... ну ..."
"Я знайшов у леді Єр?" Логан запропонував.
"Так," Бетсі посміхнулася.
"Вона знає?
Радість міжрасові
"Ні," Бетсі похитала головою. "Я навіть не знаю, якщо вона буде цікаво. У мене або будь-яка інша жінка, з цього питання. Але ... мені вона подобається. Багато. Я не думаю, що я коли-небудь відчував це шлях, перш ніж ".
Логан кивнув і взяв вдумливий листковому сигарою. "Я думаю, Єр у коханні?"
"Я не знаю", Psylocke визнав. "Я не знаю, якщо я коли-небудь в коханні ... насправді, безумовно, любов. І я знаю, я ніколи не був закоханий в жінку. Це трохи різні, маленькі слабкості. Я просто доведеться дізнатися і сподіватися на краще ".
"Ну, я сподіваюся, робіт Everythin 'за я, Ставки. Я тут, якщо я коли-небудь знадобиться друг.
"Спасибі", Бетсі посміхнулася. Вона припала головою до його плеча і твердих
зітхнув. "Я подумав, ви б усе в порядку з цим. Я радий, що ви розумієте ".
"Я знаю, що мені," Логан знизав плечима. "Що я буду робити, закотити істерику?"
"У вас є щось настрій", Бетсі вказав з посмішкою.
"Ех," Логан крякнув ухильно.
"Логан"?
"Так"?
"Не думаю, що я лаявся з чоловіками, тому що якісь невідповідності з вашого боку," Бетсі тихо. Її рука повільно slinked вниз головний убір його тіло, поки вона, обмотаного навколо провів член. Він почав тверднути і швидко згущуються перед очима.
Логан посміхнувся і подивився на її обличчя. "Я, мабуть, розбудив весь рис Mansion з Єр кричить. Я майже впевнений, що я не зовсім недостатньо ".
Psylocke опустилася вниз і охопив опухлими, липку глава його член в рот. Завтра вона це було зроблено з чоловіками. Але зараз, ніч була ще молода.
Kia крокував по коридору з оберемком книжок і статей колискою між її за руку і один згин стегна. Було зимно, але в цілому приємне березня день. Це далеко на північ, зчеплення зимових остаточно не полегшила тим не менш, незважаючи на снігопад був напрочуд світлий і гостинний в цьому році. День був ясний, і вона впіймала погляд з вікна накладки зал показав на небо, щоб бути ясним і багатим синім кольором. Її останній клас день, тільки що завершилася. Вона з легкої навантаженням Звичайно, цей час її першого семестру навчання в Академії Ксавьє, але й професори та її учні, здавалося задоволений нею до цих пір. Вона навіть було кілька студентів, які стверджували, вона була улюбленою новий вчитель у школі. Вона була вишикувалися для старших класів рівні викладати в наступному семестрі.