Ми любили проведення часу в кафе Михаїла в Бенсалем, штат Пенсільванія. Це те, що відбулося 1 ніч:
Інес говорить, що вона в настрої, загравати і дражнять. Тому я запропонував, ми подамося до Майкла. Вона погодилася. Вона одягнена в коротку чорну спідницю і чорний шнурок з петлею оголеної накладки, що мереживною частково вниз на фронт.
Ми сиділи в барі, де ми зазвичай сидять і наказав нашим напоїв. Він був мертвий, але це зазвичай до 9 вечора. Поки люди фільтрується, а деякі проходили повз нас, вона пильно дивиться навколо себе.
Близько 9:30 або близько того розміщених щодо повному обсязі. Багато людей були танцювати. Інес ще сканування номер і потім зосередила свою увагу на право на танцполі. Вона сказала: "Ось це я б не проти пограти з".
Він був майже 6 "вище, ніж її словами, близько 6 '2" і 220 фунтів з плечей каштанове волосся і гідною посмішкою.
Ми продовжували сидіти і дивитися на людей танцювати і ходити. Я помітив, що кілька людей перевіряв її і одна вона побачила був одним з них. Тим не менш, ні один з них зробив більше, ніж вид.
Було близько 10:30, і ми встали потанцювати пару раз вже. Кожного разу, коли вона отримала вдячний виглядає з багатьох людей в тому числі одна вона вперше прокоментував.
Коли ми повернулися в бар, і ми помітили пару, що ми знаємо сидячи за барною стійкою стенду. Інес з нетерпінням хотів йти до них, що ми і зробили.
Я наказав своїм напоїв, Інес на чолі їх. За її досягнення їх і ковзання в поряд Джеймс, Джеймс і Мері як зазначив про те, як гаряча вона виглядає. Вона сказала: "Ну, я відчув в настрої, загравати з ким-то." Джеймс швидко посміхнувся і вигукнув: "Me! Me! Me!"
Інес хихотіли, коли вона припала до нього сказав: "Може бути, пізніше".
Тоді вона сказала Мері, Мері, ви повинні перевірити цього хлопця. Він такий гарячий! "
Тепер він був у кутку бару спиною до кабіни.
Я підійшов до наших напоїв і так скоро, як я вже сказав мій hellos, Марія Інес і встав із Марією, заявивши: "Ми скоро повернуся. Я хочу, щоб розім'яти ноги".
Вони є туди, де стояв хлопець, і вони танцювали коротко перед ним, щоб вони могли як краще подивитися на нього. Марія Інес закликаючи на Інес, як подивився його шляху весь час два з них були танці, але не Інес, що виділені жирним шрифтом. Вони повернулися до Пісня закінчилася.
Через кілька хвилин Марія встала танцювати з Джеймсом сказати йому, що відбувається. Поки їх не було Інес розповідав мені, що сталося, і сказала, що не кажи, що я знала, вона хотіла, щоб кокетувати і дражнити хтось сьогодні.
Мері і Джеймс повернувся після 1 пісні. Як тільки вони повернулися я вибачився в туалет ще раз. Чорт пива!
Коли я повернувся, то тільки Джеймс столом. Він розповів, що Інес сподобалася пісня, яка почалася, коли я вийшла і Марія запропонувала танцювати з нею за моєї відсутності. Частково вірно! Мері витягнув танцювати ", тому що мене не було. Вони пішли, і танцювали всі той же хлопець, на цей раз просто перед ним. Інес шукав шлях, не знаючи, що сказати або зробити. Він здавався дуже зацікавлені в ній, але боявся, щоб вторгнутися в 2 жінок, поки Мері дивилася прямо на нього і кивнув йому, щоб танцювати з Інес. Все це зайняло близько 10 секунд повного їх на танцпол. Коли він підходив до Інес, Мері зійшла на танцпол, щоб побачити, ніж повернутися до столу в поодинці, особливо, так як вона любить дивитися речі розвертатися. Крім того, вона в такому випадку доведеться пояснити мені, що відбувається.
Мері побачила, що Інес була дуже подобається сама танцює поруч з цим незнайомцем. Мері хіхікав, посміхаючись, як обидва вони гойдалися і мелений один в одного. Коли вони танцювали хлопець untwined руки від неї і простягнув руку стиснути дупу Інес, коли вона відкинулася шліфувальні її киска вгору і вниз його ногу. Як пісня скінчилася, як вони розлучилися Інес підійшов до Марії, та хлопець пішов на своє місце в барі.
Коли вони наблизились, я встав, Мері може сповзти в якості Інес ковзнув у будці навпроти нас, поруч з Джеймсом, обмахуючись рукою.
Я запитав: "Ти в порядку?
"О, так. Трохи розробив". При цьому вона і Марія засміялася.
Близько 10 хвилин пройшло, коли інша пісня, яку ми любили прийшли, але перш ніж я встиг сказати що-небудь сказала Мері "Поїхали!" Інес і швидко встав із зазначенням Мені потрібно, щоб з Мері.
Вони знову попрямував до хлопця, але замість статті на підлогу перед ним, Мері пішов просто до нього і сказав тільки: "Йди! йому, як вона зазначила в напрямку Інес.
Докладніше про ж саме мало місце і на цей раз, коли пісня скінчилася Інес взяла його за руку і повів його туди, де Мері чекає. Коли вони приїхали сказав він Інес "Ну раз спасибі за танець".
Мері швидко сказав йому: "Ей! Вона хоче тебе! Він посміхнувся Інес, як вона припала до нього рукою ще в ній. Він нахилився до неї і вони поцілувалися. Стогнати втік з Інес, як він провів свою фірму як їхні мови зустрілися.
Коли поцілунок закінчився Інес виразно викликав. "Ей! Ви хочете з нами?" Марія запитала.
"Де?" запитав він.
Марія сказала: "Ми зазвичай йдуть в мій будинок і стрибати в гарячій ванні?" Він погодився з тим, щоб 3 з них попрямували назад до нашого столика, як Мері пояснював йому.
Коли вони повернулися Марія сказала: "Ей, Джеймс, дивіться, хто знайшов, Том!
Вони привіталися, як вони знали один одного (що вони цього не робить) і потім Джеймс представив його мені.
Він сів навпроти мене, стискаючи Інес між ним і Джеймсом.
Коли ми сиділи і пили напої, я помітив, тонкі руху першої його і потім передати Інес під столом. Це все за пару хвилин, і потім передати Джеймс почав рухатися намагається зберегти певну свободу дій.
Після того, як наші напої знизилися Джеймс сказав: "Хто хоче вийти звідси?
4 з них погодилися в унісон для нас залишити. Том їхав з Джеймсом і Мері, оскільки він був їх "друг", як Інес і я пішов за ним.
На поїду туди Інес сказав з яким хвилюванням вона була при думці про те, що може трапитися.
Вона почала розповідати мені про Том: "Коли він підійшов до танцювати зі мною, він поклав мені руку на стегно і я переїхала до нього. Я поклав йому на плече і я поставив інший на його стегна і притягнув до себе. Він посміхнувся трохи, щоб я переїхав, так що його права нога була притискаючись до моєї промежини. Як він тримав мене близько, що я відчувала його подих на моїй шиї. Про те, що дав мені мурашки побігли по тілу. Він витягнув голову щось сказати, але коли він зробив я витягнув тіло моє від нього так, щоб натиснути моя кицька складніше проти нього. Коли я зробив це, він просто стогнав ".
Збуджені Я запитав її, що відбулося далі.
"Ну, я переїхав голову в його бік. Як він зробив те ж саме, щоб поцілувати мене, я просто дав йому клюнути на губах і всі про надання йому легкими поцілунками і покусував губи. "Хихотіла вона додала:" Я думаю, він любив, що, судячи з комок у штанах ".
"Ну і що?" Благав я.
"Так нічого".
"Ніщо інше не трапилося, спитав я сумнів.
"Та ні, просто більше того ж самого".
Потім вона подивилася на мене, сказавши: "Oh! Існує що-небудь.
"Як ми цілували один одного губами, він переїхав руку мені на стегна, а потім повільно їх вгору і вниз. Кожного разу, коли він трохи вище і пестив мене трохи міцніше, поки він потирав стороні моїх грудей. Потім його пальці пасуться на моїй застиглих соски. Він почував себе так добре, стогін вирвалось у мене рот не встиг зупинити його. Бог було так спекотно, мати його руб мої сиськи, як про те, що танцювальний майданчик, де хто-небудь може бачив. Я думаю, він прийняв його, як 5 разів ворушачи руками і вниз. Мабуть, він відчував води, так би мовити.
"Коли він побачив, що я не намагався зупинити його, він відступив трохи, а потім дозволили руку до ДП якраз між ніг і пасуться моя кицька. О, я просто хотів трахнути його правою рукою, то, щоб я міг диплом ".
"Ось коли пісня закінчилася, і ми повернулися за стіл переговорів з ним.
"Ух ти! Так що ви думаєте, хто-небудь знає, що це те, що ми хотіли, щоб сталося?
"№ Не думаю. Але я знаю, Марія хоче мене ебать його. Я знаю, що він хоче, але він впевнений, якщо це відбудеться. Врешті-решт, Я заміжня жінка, і ми не валяти дурня! "Сказала вона захихотіла.
"Хм. Шкода, що він не їздити з нами. Ви могли б вже загравали більш агресивно. Тоді він уже в змозі сказати мені було нормально з речами?
"Так, але я вважаю, що це краще. Ви знаєте, з ними цікаво, якщо я все зроблю. Думаю, це більш цікавими для нас. Хіба це не захоплюючі не знаючи, що вони говорять, але, знаючи всі три з них хотіли б бачити мене ебать його?
"Так, я думаю." Майк сказав: "Я просто дивлюся вперед, щоб, як вони будуть отримувати це теж відбудеться.
"Що ти маєш на увазі?"
"Ну, вони будуть намагатися організувати для Вас і Том бути одному? Уїлл Джеймс, щоб відволікти мене якось так ви з Томом може зіграти з Марією там? Або Мері бути один, щоб відволікти мене, і якщо це так, Джеймс початку його дивитися чи приєднатися? "
"Тепер, коли буде цікаво". Інес погодилася, як ми під'їхали до будинку.
Коли ми увійшли Джеймс попросив, якщо ми хочемо що-небудь випити, я відмовився, але Інес і Том приймаються.
Марія сказала: "Чому ви, хлопці, не піти в гарячій ванні і я буду отримувати напої?"
"Отже, я сказав собі:" Мері не збирається брати участь фізично, принаймні на перший час.
Джеймс сказав "Ok", як він схопив руку Інес в "Ходімо зі мною немовля!" Вона жадібно стежив з Томом за нею ідуть мене.
Як тільки я потрапив в задні двері, Інес вже спідницю з, і майже з неї колготки. До того часу я почав роздягатися вона вже була у ванні швидко послідувало Том. Вона позиціонується себе так Том було її право. Як я вже вліз в її нахилившись вперед і правою рукою витирав ноги від стегна в середині вниз. Я зупинився поруч з нею на її лівій.
Я помітив, що Джеймс тільки позбавив його записок і стояв, щоб він міг бачити в будинок, тому я запитав: "Як вам не отримати в"?
"Так в біт. Я чекаю, моя дружина.
Марія вийшла і роздавали напої. Ми поговорили деякий час. Інес загравав багато з Томом. Інес спиралася б на нього і легенько торкнувся його руки і ноги кожного разу він говорив.
Весь цей час я тримала на руках вкладок в Інес і намагається визначити, якщо Том тримаючи руки перед собою чи ні. Здавалося, вони були, але я не можу бути впевнений.
Я думаю, Мері помітила, я спостерігаю за ним і думав, що я або незручно або нервувати. У будь-якому випадку вона знала це, ймовірно, чому нічого не здавалося, що відбувається між Інес і Том.
Хоча Том, Інес і Джеймс все ще більше половини напоїв ліворуч, Мері запитала: "Хто має потребу в іще один?
Я зрозумів натяк і хотів подивитися, куди це піде. "Думаю, я буду їсти." Сказав я.
Вона запитує, який я хотів, але перш ніж я встиг відповісти вона сказала: "Ой, тільки що всередині у мене і подивитися, якщо вам подобається, що ми є".
Ще трохи сором'язливий Я відповів: "Ні, що ви отримали в порядку.
Вона отримала трохи схвильований сказав рішуче: "Ей! Я сказав в C'mon і вибрати яку з них ви хочете. ", Як вона повернулася й пішла всередину.
Джеймс засміявся: "Ohhh! Я думаю, що вона хоче бути впевнений, що вона не вас невірний тип ".
Я подумав: "Так в порядку. Але сказав:" Я так думаю ", як я вийшов і з toweled, щоб не капало на всьому поверсі.
Коли я увійшов в голову всередині Інес сказав: "Не беріть занадто багато часу." Її репліки мені, що вона була готова ще трохи вперед, так як вона ще раз нахилився вперед і потер ногу Тома.
Я потрапив в холодильник і витягнув першого пива я бачив. Перш ніж я міг рухатися, Марія була за мною, тому я не міг вийти з нашими стукіт її вниз. "Ви впевнені, що хочете це?" Запитала вона. Джеймс пішов і купив тобі Молсон. Звичайно, ви не хочете цього?
"Ні! Все в порядку. Може, в наступний 1 ".
Усміхаючись, Мері витягнув один з моїх рук "Що ж далі один? Я тобі зараз. Це вниз по сходах. "
Тому вона спустилася вниз, залишивши мене в їдальні, рвався на вулицю подивитися, що відбувається.
За цей час Інес тепер тертя півень в той час як Том Джеймс говорив. "Том, що ви думаєте?
"Про що?
"Про Інес? Я просто думаю, що вона гаряча. Що ви думаєте?
Дивлячись на неї, він сказав: "Ну так". А потім він нахилився до неї, як він сказав: "Вона, безумовно, є"! І поцілував її.
Дивлячись на Джеймс посміхнувся і сказав: "Ах, ти не повинен витрачати час цілуючи її.
Як сказав Том повернувся і запитав, чому Джеймс, Джеймс вже опустивши коротким і почав повільно удар самому ".
"Вона дає велику роботу удар! Усміхаючись запитав він," Don'tcha Інес ".
Кілька збентежений і з широкою посмішкою вона сказала: "Ну, це те, що я сказав".
"Yeah! Ви знаєте, що добре. І ви, як це занадто, вірно?
З широкою усмішкою і легкий смішок, "О, так! Я люблю його! "
Ну йому покажете? "Джеймс сказав посиланням на Тома.
Інес повернувся до неї правою посміхається Том. Його член майже з води, вона нахилилася з головою в її рот.
Том застогнав, як він підняв його дупи сидіння дозволяє Інес взяти його аж до його яйця.
"Боже мій. Це відчуває себе так добре. "Том вигукнув.
Інес тільки посміхнувся, як вона повільно стрижений голову.
У цей час Мері вручила мені пива і я швидко попрямував до ванни.
Знаючи, що "щось", що відбувалося, було легко бачити, що Джеймс побачив нас заголовок до дверей.
"Ой-ой!" Джеймс говорить Інес: "От вони приходять." Гарний Часовий!
Том різко сів у той час як Інес повільно поверталися до неї місці.
"На жаль вона так довго. Мені довелося спуститися вниз, щоб отримати своє пиво. "Мері сказала вголос. Тоді Джеймс,
"Міс мене?", Як вона стояла на її пальці, щоб поцілувати його перевірити.
Джеймс підняв розмову про секс кажу, як він зазвичай робить. Інес повернувся до неї право притулившись спиною праву руку до обличчя і Том Джеймс, а потім почав повільно погладжуючи півня Том з правою рукою. Том в свою чергу, грав з її сиськи і терла клітор. Кожен раз в той час він поклав палець на губи кицьки дражнити її. Джеймс і Інес були флірту і кожного разу він буде робити сексуального підтексту, Том буде поступово просунути палець у неї, як вона відповість на Джеймса: "О, було б цікаво" або "Так мені це подобається."
Вона сказала це так ви б знали, якщо її стогони були з м'якої обережно пальцями або просто соромливий і дражнити відповісти на зауваження Джеймса.
Після декількох хвилин цього Інес повернула голову до мене і поцілувала мене в щоку.
"За що?" Запитав я.
"О, ні підстав. Я просто люблю тебе ".
Це сказав мені, що вона із задоволенням.
"Хм" Я думав про себе: "Як я можу піти почати речі?"
"Мері" я назвав ", я можу отримати іншу Молсон, будь ласка?"
У типових моди Мері: "Ей! Ви знаєте, де вони знаходяться. Одержати один собі.
"Дуже добре!" Я подумав про себе.
Я вийшов і знову toweled с. Як я ходив в: Марія, звана "Почекай, я спускався вниз з вами", як вона повернулася і підморгнув Інес і Джеймс. Я думаю, із зазначенням вона спробує зайняти більше часу, на цей раз.
"Чорт!" Подумав я. Я збирався взяти пиво з смажених і виходять вікна спальні протягом кількох хвилин. На питання, що так довго я збирався сказати, що я не міг знайти внизу Молсон так оселилися на Міллер Світло нагорі холодильник. Я подумав зараз про те, як я можу гарантувати терміни буде право повернутися вихід?
Як я вже отримав у свій холодильник, я повернувся, щоб відкрити його говорив: "Ви знаєте, я думаю, мені доведеться Lite пива".
"Чому?" Запитала вона дуже нервово.
"Тому що я хочу подивитися, що відбувається з боку?
"Що? Що ви маєте на увазі? Нічого не станеться ".
"Мері, я знаю! Ми сподівалися, повеселитися, а й Джеймс з'являється тільки зробив його більш приємним. Тим більше, що Інес була перевірити Тома до вас, хлопці показали все вгору. "
Перш ніж вона встигла відповісти я нахилився і поцілував її в губи, щоб забезпечити їй, що я розраховую на це стільки, скільки кожен нікого не було.
Як тільки двері зачинилися за мною Інес повернувся до Тома й схопив свій член в правій руці, як вона почала гладити його, як вона запитала: "Ви хочете ще?
Джеймс переїхав у бік ванної "Ей, зачекайте, я хочу деякі з них.", Як він упустив резюме на підлогу.
Інес перехилився через край ванни і з задоволенням проковтнув Джеймс півень в той час ще раз погладивши півень Тома
"О, так! Мені подобається, що рот мій хуй. "Для цього вона тільки стогнала із зазначенням любила рот його член теж.
"О, Боже. Подивіться на цю дупу ". Джеймс сказав Інес була нахилився і почав реально працювати його півень в і з її горла.
"Про те, що виглядає дуже приємно. Ей, Том, нехай це не даремно. "
Інес знав, що Джеймс на увазі, але, як Том почав вставати Інес повернувся до нього і посміхаючись, сказав: "Ще немає!", Як вона поклала свою ліву руку на кран і Джеймс в керується Тома півень в її рот.
Вона стала по черзі смоктати хуй 1, то другий, погладжуючи їх обох весь час.
"Про те, що воно Інес. Ти виглядаєш так хорошу керованість 2 півнів ".
"Мммм. Це весело ". Інес заявив.
Приблизно в цей час Мері дивилася на мене, питаючи: "Ви впевнені?"
"Мері, вона, ймовірно, грав з одним, якщо не як півні прямо зараз".
"Так, ви праві." Марія погодилася.
"І я хочу подивитися, перш ніж вони є надто складними".
Марія дала мені велику усмішку, як вона спокійно переїхав нам у вікно заглянути зовні.
Коли ми підійшли до вікна, ми побачили, Том відійти від Інес і перейти до її дупу. Інес стояв і схилився над гарячій ванні, беручи Джеймс глибше в горло. Він просто відкинувся назад і зітхнув.
Том поставив себе на її киска і повільно увійшов до неї, розсувні всю дорогу в 1, повільний хід.
Інес застогнала голосно вказуючи на неї задоволення. Том потім поклала обидві руки на стегна і повільно почав набирати швидкість.
Вона познайомилася з кожним ударом з ентузіазмом, підштовхуючи її кицьку на його півень, як він ковзнув дюйма Як він вислизнув вона рухалася вперед, щоб проковтнути півень Джеймса.
"О, так!" Сказав Джеймс. "Мені так хотілося бачити вас з півнем на кожному кінці."
Інес зупинився смоктати на хвилинку, щоб відповісти: "Мені так хотілося відчути хуй в рот і ще раз чертовски моя кицька в той же час".
Це тривало кілька хвилин, поки вона не прийняла Джеймс з рота і переїхав, і Том б зняти. Як вона це робила вона подивилася на Джеймса і сказав: "Джеймс, я хочу тебе ебать мене зараз.
Він посміхнувся і сказав, що добре, коли він увійшов у гарячу ванну. Одного разу, Інес розміщений він руками в боки, її рот його член, як вона повільно, штовхнув на його стегна. Джеймс зрозумів натяк, що вона хоче сісти.
Одного разу він сидів Інес встав, щоб осідлати його. Вона керувала його півень в її киска, а потім проколов себе від нього. Мері і я чув їх обох стогнати і зітхати в захваті від відчуття того, як на всю довжину його півень увійшов у неї.
Том позиціонував себе направо Інес і поклав їй руку на голову, повертаючи її до себе. Вона з готовністю відкрила рот, щоб взяти його хуй, як її права рука схопила його на базу. Вона почала похитуючи стегнами назад і вперед, коли вона працювала на хуй Том рот і права рука. Вона увійшла в жорсткий в декількох кроках від їзди Джеймс півень в той час він залишався в ній поховали, як вона вдарила клітор проти нього, і стрижений на хуй Тома.
Я подивився на Мері і сказав: "Ось і все. Я повинен іти. "
Марія, посміхаючись, сказав: "Я теж. Вона виглядає так спекотно, приймаючи їх обох. "
Як виявилося, Том помітив нас першим, оскільки він стикається з таким чином. Подібно до того, як він замерз, Джеймс зауважив також, і просто дав подивом глянув на нас. Він посміхнувся нам і жестом обох рук. Долонями вгору, до Інес, як би кажучи: "Подивіться Гей! Вона робить це не для нас. "
Інес відчував Том заморозити і побачив вираз Джеймса. Продовжуючи ебать Джеймс, вона зняла півень Тома з її рота і повернувся до нас.
З видом похоті вона сказала: "OOOOO! Це відчуває себе так добре. ", Як вона прийшла знову. Як вщухла вона повернулася спиною до продовжувати смоктати Том.
При тому, що Джеймс і Том повертається їх увагу до Інес. Марія отримала за Джеймса і, спираючись на гарячій ванні, поцілувала його в губи. Джеймс потім підняв ліву сиськи Інес і Мері жадібно охопила його в рот. У мене у ванній і Інес потягнувся лівою рукою і схопив мій член. Вона підштовхнула мене до неї і взяв мене в рот. Вона смоктала на кілька митей, а потім почав по черзі Том і I.
Вона почалася з численних оргазмів і в середині її вона дивилася мені в очі, і благав
"Fuck мою дупу! Будь ласка!
Джеймс очі широко розкрилися і вигукнув: "О, так! Ось що я хочу бачити.
Я за нею, коли вона зупинилася, погойдуючись на хуй Джеймс дозволити мені доступ до її дупу. Я легко вискочив у зв'язку з яким вона була гарячою.трусики фото
Як я ковзнув у всіх можна було почути її голос був: "Так, так, так", і, як я вдарив знизу на перший удар, "Про YEEEEAAAAAAHHHHHHHH!", Як вона прийшла знову.
Після декількох хвилин цього Марія сказала: "Я думаю, що ми повинні прийняти це на сушу".
Не кажучи ні слова, як то кажуть, ми всі встали і попрямували до спальні. Що за ніч!